1. Nederlandse staatssecretaris razend op asielzoekers die zich misdroegen: "Dit is tuig"  Het Laatste Nieuws
  2. Nederlandse staatssecretaris woest over misdragingen door asielzoekers: “Voor mijn part waren ze langs de snelweg uit de bus geschopt”  Gazet van Antwerpen
  3. Van der Burg laaiend over misdragingen asielzoekers: 'Dat is tuig'  RTV Drenthe
  4. Plunderingen, vernielingen en dreigementen: chauffeur bus met asielzoekers uit Ter Apel doodsbang  RTV Noord
  5. Asielzoekers Ter Apel plunderen bus aan gort  Geenstijl.nl
  6. Hele verhaal bekijken via Google Nieuws
De Nederlandse staatssecretaris voor Asiel Eric van der Burg is razend op een groep asielzoekers die zich gisteravond misdragen heeft toen zij per bus werden overgebracht van het aanmeldcentrum in Ter Apel naar een noodopvang in Den Haag. “Dit is tuig. Het is echt schandalig. Voor mijn part waren ze langs de snelweg uit de bus geschopt.”De Nederlandse staatssecretaris voor Asiel Eric van der Burg is razend op een groep asielzoekers die zich gisteravond misdragen heeft toen zij per bus werden overgebracht van het aanmeldcentrum in Ter Apel naar een noodopvang in Den Haag. “Dit is tuig. Het is echt schandalig. Voor mijn part waren ze langs de snelweg uit de bus geschopt.”

Nederlandse staatssecretaris razend op asielzoekers die zich misdroegen: "Dit is tuig" | Buitenland | hln.be

Attention Required! | Cloudflare

Busonderneming Holiday Travel gaat aangifte doen tegen de groep asielzoekers, die donderdag huis hielden in een touringcar terwijl ze van Ter Apel naar Den Haag werden vervoerd. Dat laten Cynthia en Michel van de Velde van Holiday Travel weten via een bericht op Facebook.

Holiday Travel doet aangifte na bedreigingen en plunderingen - RTV Noord

Tijdens een busrit van het asielzoekerscentrum in Ter Apel naar Den Haag hebben asielzoekers een bus van Holiday Travel vernield. Michel was op dat moment de chauffeur.Tijdens een busrit van het asielzoekerscentrum in Ter Apel naar Den Haag hebben asielzoekers een bus van Holiday Travel vernield. Michel was op dat moment de chauffeur.

Asielzoekers plunderen bus van Michel tijdens rit: 'Ik had knikkende knieën' | Hart van Nederland

Attention Required! | Cloudflare

Chauffeur beleeft angstige busrit naar Den Haag | Westerwolde Actueel

Attention Required! | Cloudflare

Attention Required! | Cloudflare

TER APEL - Een groep asielzoekers is donderdag in Ter Apel uit een touringcar gezet na vernielingen aan boord. De politie laat vrijdag weten met ongeveer dertig collega's te hebben geholpen bij de ontruiming. Er is niemand opgepakt en de ontruiming is rustig verlopen, aldus een woor

Transport Online - Politie ontruimd door asielzoekers vernielde touringcar in Ter Apel [+foto]

Attention Required! | Cloudflare

Attention Required! | Cloudflare

Asielstaatssecretaris Eric van der Burg is laaiend op de groep asielzoekers die zich donderdagavond misdragen heeft toen zij per bus werden overgebracht van het aanmeldcentrum in Ter Apel naar een noodopvang in Den Haag. "Dat is tuig. Het is echt schandalig. Voor mijn part waren ze langs de snelweg uit de bus geschopt." Hij vindt het onbegrijpelijk dat mensen die asiel in Nederland vragen zich zo misdragen. Ook premier Mark Rutte reageert onthutst.

Van der Burg laaiend op misdragingen asielzoekers: 'Dat is tuig' - Nederlands Dagblad. De kwaliteitskrant van christelijk Nederland

Attention Required! | Cloudflare

Staatssecretaris Eric van der Burg (VVD) reageert op de groep asielzoekers Ter Apel die touringcar sloopten: 'Dat is tuig'.

Staatssecretaris over overlastgevende asielzoekers Ter Apel: 'Dat is tuig'

Van der Burg is laaiend op de groep asielzoekers die zich donderdag misdroeg toen zij per bus van Ter Apel naar Den Haag werden overgebracht.

Van der Burg laaiend op misdragingen asielzoekers: 'Dat is tuig'

Van der Burg is laaiend op de groep asielzoekers die zich donderdag misdroeg toen zij per bus van Ter Apel naar Den Haag werden overgebracht.

wnl.tv

Attention Required! | Cloudflare

Harde woorden Eric van der Burg over misdragingen asielzoekers: 'Dat is tuig' (video)

Harde woorden Eric van der Burg over misdragingen asielzoekers: 'Dat is tuig' (video)

Een groep van 40 veiligelanders onderweg van ter Apel naar Den Haag sloopte de touringcar, bedreigde chauffeur, moest terug naar Ter Apel

40 asielzoekers Ter Apel slopen touringcar, bedreigen chauffeur

Van der Burg laaiend op misdragingen asielzoekers: 'Dat is tuig' - Ditjes en Datjes

Busonderneming Holiday Travel gaat aangifte doen tegen de groep asielzoekers, die donderdag huis hielden in een touringcar terwijl ze van Ter Apel naar Den Haag werden vervoerd.

Holiday Travel doet aangifte na bedreigingen en plunderingen

Bus met asielzoekers ontruimd vanwege vernielingen - wel.nlTER APEL (ANP) - Een groep asielzoekers is donderdag in Ter Apel uit een bus gezet na vernielingen aan boord. De politie laat vrijdag weten met ongeveer dertig collega's te hebben geholpen bij de ontruiming. Er is niemand opgepakt en de ontruiming is rustig verlopen, aldus een woordvoerster.

Bus met asielzoekers ontruimd vanwege vernielingen – Wel.nl

Staatssecretaris Eric van der Burg (Asielzaken) is laaiend op de groep asielzoekers die zich donderdagavond misdragen heeft toen zij per bus van Ter Apel naar Den Haag werden overgebracht. 'Dat is tui

Ridderkerks Dagblad | Van der Burg laaiend op misdragingen asielzoekers: 'Dat is tuig'

De groep asielzoekers is uiteindelijk in Ter Apel uit een bus gezet na vernielingen aan boord. De politie laat vrijdag weten met ongeveer dertig collega's te hebben geholpen bij de ontruiming.

Van der Burg laaiend over misdragingen asielzoekers: 'Dat is tuig' - RTV Drenthe

Amazon Price Tracker - Chrome Extension