1. Onschuldige man na 33 jaar vrijgelaten uit gevangenis VS: “Altijd geloofd dat 'de dag' zou komen”  Het Laatste Nieuws
  2. Amerikaan zat 33 jaar lang onterecht in gevangenis  NOS
  3. Amerikaan vrijgelaten na 33 jaar onterecht in gevangenis te hebben gezeten  Telegraaf.nl
  4. Man vrijgelaten die 33 jaar lang onterecht vastzat voor moord  RTL Boulevard
  5. Onschuldige man na 33 jaar vrijgelaten uit Amerikaanse gevangenis  Het Nieuwsblad
  6. Hele verhaal bekijken via Google Nieuws
In de Amerikaanse staat Californië is een man 33 jaar na zijn veroordeling voor poging tot moord onschuldig verklaard en vrijgelaten. “Daniel Saldana, nu 55 jaar oud, is destijds ten onrechte achter de tralies gezet”, aldus George Gascon, officier van justitie in Los Angeles.In de Amerikaanse staat Californië is een man 33 jaar na zijn veroordeling voor poging tot moord onschuldig verklaard en vrijgelaten. “Daniel Saldana, nu 55 jaar oud, is destijds ten onrechte achter de tralies gezet”, aldus George Gascon, officier van justitie in Los Angeles.

Onschuldige man na 33 jaar vrijgelaten uit gevangenis VS: “Altijd geloofd dat ‘de dag’ zou komen” | Buitenland | hln.be

Just a moment...

De nu 55-jarige Daniel Saldana werd veroordeeld voor poging tot moord, maar blijkt niets met de zaak te maken te hebben.

Amerikaan zat 33 jaar lang onterecht in gevangenis

Een man uit Californië die 33 jaar in de gevangenis heeft gezeten voor poging tot moord is onschuldig verklaard en vrijgelaten, zo maakte de officier van justitie van Los Angeles County donderdag bekend.Een man uit Californië die 33 jaar in de gevangenis heeft gezeten voor poging tot moord is onschuldig verklaard en vrijgelaten, zo maakte de officier van justitie van Los Angeles County donderdag bekend.

Man vrijgelaten die 33 jaar lang onterecht vastzat voor moord | RTL Nieuws

Attention Required! | Cloudflare

Attention Required! | Cloudflare

Amazon Price Tracker - Chrome Extension