1. Braziliaanse president Lula slaat uitnodiging van Poetin af  Het Laatste Nieuws
  2. LIVE | President Brazilië belt Poetin: 'Wil bemiddelen' | Buitenland | Telegraaf.nl  Telegraaf.nl
  3. Live: Oekraïne vraagt om 48 F-16's • Bloomberg: Nederland gaat F-16's naar Oekraïne sturen  Volkskrant
  4. President Brazilië belt Poetin en wil bemiddelen  Trouw
  5. Liveblog | 'Nederland gaat F-16's leveren aan Oekraïne'  BNR Nieuws
  6. Hele verhaal bekijken via Google Nieuws
De Braziliaanse president Lula heeft vrijdag een uitnodiging om naar Sint-Petersburg te gaan afgeslagen in een telefoongesprek met zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin.De Braziliaanse president Lula heeft vrijdag een uitnodiging om naar Sint-Petersburg te gaan afgeslagen in een telefoongesprek met zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin.

Braziliaanse president Lula slaat uitnodiging van Poetin af | Buitenland | hln.be

Just a moment...

President Vladimir Poetin is bereid om een nieuw telefoongesprek te voeren met Olaf Scholz. De Duitse bondskanselier had eerder vandaag gezegd dat ...President Vladimir Poetin is bereid om een nieuw telefoongesprek te voeren met Olaf Scholz. De Duitse bondskanselier had eerder vandaag gezegd dat ...

Lees hier het liveblog over de oorlog in Oekraïne van van vrijdag 26 mei terug

Het is vandaag dag 457 van de oorlog in Oekraïne. Volg het laatste nieuws over de oorlog in dit liveblog.

Liveblog | 'Nederland gaat F-16's leveren aan Oekraïne' | BNR Nieuwsradio

Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door Trouw.

Biden “uiterst negatief” over verplaatsing Russische kernwapens naar Belarus

De Braziliaanse president Luiz Inácio Lula da Silva heeft vrijdag met zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin over Oekraïne gesproken en herhaald dat Brazilië bereid is te bemiddelen. Hij wil met beide partijen in de oorlog tussen Rusland en Oekraïne in gesprek gaan.De Braziliaanse president Luiz Inácio Lula da Silva heeft vrijdag met zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin over Oekraïne gesproken en herhaald dat Brazilië bereid is te bemiddelen. Hij wil met beide partijen in de oorlog tussen Rusland en Oekraïne in gesprek gaan.

Braziliaanse president wil bemiddelen

SÃO PAULO/MOSKOU (ANP/RTR) - De Braziliaanse president Luiz Inácio Lula da Silva heeft vrijdag met zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin over Oekraïne gesproken en herhaald dat Brazilië bereid is te bemiddelen. Hij wil met beide partijen in de oorlog tussen Rusland en Oekraïne in gesprek gaan.

President Brazilië belt Poetin en zegt te willen bemiddelen

President Brazilië belt Poetin en zegt te willen bemiddelen - wel.nlSÃO PAULO/MOSKOU (ANP/RTR) - De Braziliaanse president Luiz Inácio Lula da Silva heeft vrijdag met zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin over Oekraïne gesproken en herhaald dat Brazilië bereid is te bemiddelen. Hij wil met beide partijen in de oorlog tussen Rusland en Oekraïne in gesprek gaan.

President Brazilië belt Poetin en zegt te willen bemiddelen – Wel.nl

Amazon Price Tracker - Chrome Extension