1. Bab Buelens bevestigt relatie met Vincent Banic: “Wij zijn heel gelukkig met elkaar”  Het Laatste Nieuws
  2. Bab Buelens meldt prachtig nieuws over haar en Vincent Banic  Nieuws365
  3. Opvallende onthulling over Vincent Banic en Bab Buelens: 'Dat komt door 'Familie''  Nieuws365
  4. 'Emma en Guido uit 'Familie' zijn in het echte leven een koppel'  Nieuws365
  5. Hele verhaal bekijken via Google Nieuws

Privacy settings

Bab Buelens heeft haar relatie met Familie-acteur Vincent Banic bevestigd op Qmusic. De twee zijn dus na in 'Familie' ook in het echte leven een koppel.Bab Buelens heeft haar relatie met Familie-acteur Vincent Banic bevestigd op Qmusic. De twee zijn dus na in 'Familie' ook in het echte leven een koppel.

Bab Buelens meldt prachtig nieuws over haar en Vincent Banic | Nieuws365

Vincent Banic en Bab Buelens, die Guido en Emma spelen in 'Familie', lijken op Instagram te hebben aangekondigd dat ze voortaan als koppel door het leven gaan. Ze postten beide dezelfde foto op Instagram en krijgen niets dan gelukwensen.Vincent Banic en Bab Buelens, die Guido en Emma spelen in 'Familie', lijken op Instagram te hebben aangekondigd dat ze voortaan als koppel door het leven gaan. Ze postten beide dezelfde foto op Instagram en krijgen niets dan gelukwensen.

'Emma en Guido uit 'Familie' zijn in het echte leven een koppel' | Nieuws365

Bab Buelens en Vincent Banic kondigden via Instagram onlangs aan dat ze een koppel zijn. Daar waren al lang geruchten over.Bab Buelens en Vincent Banic kondigden via Instagram onlangs aan dat ze een koppel zijn. Daar waren al lang geruchten over.

Dit is het verliefde koppeltje Bab Buelens en Vincent Banic nu aan het doen | Nieuws365

Het Nieuwsblad meent te weten waarom Vincent Banic en Bab Buelens nu pas bekendmaken dat ze een koppel zijn. De twee zouden al langer een koppel zijn.Het Nieuwsblad meent te weten waarom Vincent Banic en Bab Buelens nu pas bekendmaken dat ze een koppel zijn. De twee zouden al langer een koppel zijn.