1. Iraanse militaire schepen probeerden beslag te leggen op Britse olietanker in de Golf  Het Nieuwsblad
  2. “Iraanse schepen probeerden beslag te leggen op Britse olietanker in de Golf”  Het Laatste Nieuws
  3. Iraanse bootjes probeerden Britse olietanker te hinderen  SCEPTR
  4. Verenigd Koninkrijk: Iraanse boten probeerden Britse olietanker te stoppen  NU.nl
  5. 'Iraanse schepen probeerden Britse olietanker te onderscheppen'  NOS
  6. Hele verhaal bekijken via Google Nieuws
Vijf gewapende schepen van de Iraanse Revolutionaire Garde hebben woensdag zonder succes geprobeerd om beslag te leggen op een Britse olietanker in de Golf...

Iraanse militaire schepen probeerden beslag te leggen op Bri... - Het Nieuwsblad

Drie Iraanse schepen hebben woensdag geprobeerd een Britse olietanker, de British Heritage, te stoppen in de Straat van Hormuz. Ze trokken zich terug na waarschuwingen van een Brits oorlogsschip, zei de Britse regering donderdag.Drie Iraanse schepen hebben woensdag geprobeerd een Britse olietanker, de British Heritage, te stoppen in de Straat van Hormuz. Ze trokken zich terug na waarschuwingen van een Brits oorlogsschip, zei de Britse regering donderdag.

„Iraanse boten wilden Britse tanker stoppen” - Buitenland - RD.nl

Vijf gewapende boten van de Iraanse Revolutionaire Garde hebben zonder succes geprobeerd een Britse olietanker tegen te houden die voer in de Perzische Golf. Dat melden bronnen binnen de Amerikaanse overheid aan CNN.Vijf gewapende boten van de Iraanse Revolutionaire Garde hebben zonder succes geprobeerd een Britse olietanker tegen te houden die voer in de Perzische Golf. Dat melden bronnen binnen de Amerikaanse overheid aan CNN.

'Iraanse boten confronteren Britse olietanker' | RTL Nieuws

Privacy settings

De drie Iraanse schepen die de olietanker probeerden te blokkeren trokken zich terug na waarschuwingen van een Brits oorlogsschip, dat de tanker beschermde.De drie Iraanse schepen die de olietanker probeerden te blokkeren trokken zich terug na waarschuwingen van een Brits oorlogsschip, dat de tanker beschermde.

VK: Iran blokkeerde Britse olietanker in Straat van Hormuz - NRC

Drie boten die zouden behoren tot de Iraanse Revolutionaire Garde hebben geprobeerd een Britse olietanker tegen te houden die voer in de buurt van de Iraanse territoriale wateren. Dit meldt de Britse regering donderdag.Drie boten die zouden behoren tot de Iraanse Revolutionaire Garde hebben geprobeerd een Britse olietanker tegen te houden die voer in de buurt van de Iraanse territoriale wateren. Dit meldt de Britse regering donderdag.

Verenigd Koninkrijk: Iraanse boten probeerden Britse olietanker te stoppen | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

De regering in Londen zegt dat een van zijn fregatten de Iraniërs heeft verjaagd. Iran zegt dat er niets klopt van de beschuldiging.

'Iraanse schepen probeerden Britse olietanker te onderscheppen' | NOS

Drie patrouilleboten die zouden behoren tot de Iraanse Revolutionaire Garde hebben woensdag zonder succes geprobeerd een Britse olietanker tegen te...Drie patrouilleboten die zouden behoren tot de Iraanse Revolutionaire Garde hebben woensdag zonder succes geprobeerd een Britse olietanker tegen te...

Iraanse patrouilleboten probeerden Britse olietanker tegen te houden | De Volkskrant

Drie tot vijf Iraanse bootjes hebben woensdag geprobeerd om de doorvaart van een Britse olietanker in de Straat van Hormuz "te belemmeren".Drie tot vijf Iraanse bootjes hebben woensdag geprobeerd om de doorvaart van een Britse olietanker in de Straat van Hormuz "te belemmeren".

Iraanse bootjes probeerden Britse olietanker te hinderen

Iraanse poging volgt op het aan de ketting leggen van Iraanse olietanker door de Britse marine in de Middelandse Zee.Iraanse poging volgt op het aan de ketting leggen van Iraanse olietanker door de Britse marine in de Middelandse Zee.

Cookiewall | Het Financieele Dagblad

Privacy settings