1. Zo ontplofte de spurtbom van Dylan Groenewegen op straffe wijze in de Tour: 4km/u sneller dan de rest!  Het Nieuwsblad
  2. Dylan Groenewegen wint net als vorig jaar de langste etappe uit de Tour, Philipsen knap 5de  Het Laatste Nieuws
  3. Tour 2019: Voorbeschouwing sprintetappe naar Chalon-sur-Saône  WielerFlits.be
  4. Groenewegen spurt alle frustratie van zich af en schenkt Jumbo - Visma derde ritzege in de Tour  Het Nieuwsblad
  5. Groenewegen slaakt zucht van verlichting: “Maanden naar Tour toegeleefd”  Het Laatste Nieuws
  6. Hele verhaal bekijken via Google Nieuws
Dylan Groenewegen deed Jumbo-Visma al voor de derde keer juichen in deze Ronde van Frankrijk. De Nederlander was vrijdag net sneller dan Caleb Ewan in een ...

Zo ontplofte de spurtbom van Dylan Groenewegen op straffe wi... - Het Nieuwsblad Mobile

Het kan niet alle dagen kermis zijn in de Tour. Etappe zeven van Belfort naar Chalons-sur-Saône was de langste maar meteen ook de saaiste etappe van deze T...

Groenewegen spurt alle frustratie van zich af en schenkt Jum... - De Standaard

Dylan Groenewegen heeft vrijdag de zevende etappe in de Tour de France gewonnen. De rit tussen Belfort en Chalon-sur-Saône telt 230 kilometer eindigde in een massasprint, waarin de renner van Jumbo-Visma de snelste was. Lees de reacties in dit liveblog.Dylan Groenewegen heeft vrijdag de zevende etappe in de Tour de France gewonnen. De rit tussen Belfort en Chalon-sur-Saône telt 230 kilometer eindigde in een massasprint, waarin de renner van Jumbo-Visma de snelste was. Lees de reacties in dit liveblog.

Reacties na sprintzege Groenewegen in Tour de France (gesloten) | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Dylan Groenewegen heeft vrijdag de zevende etappe van de Tour de France gewonnen. De Nederlander was in een massasprint sneller dan Caleb Ewan en Peter Sag...

HERBELEEF. Dylan Groenewegen sprint naar de zege - Gazet van Antwerpen Mobile

FOK.nl cookie-informatie

“Caleb Ewan doesn’t stop for media past the finish line and asks immediately where the team bus is. Groenewegen waited for confirmation before celebrating his first Tour win of this edition. #tdf19 #sbstdf”

Sophie Smith on Twitter: "Caleb Ewan doesn’t stop for media past the finish line and asks immediately where the team bus is. Groenewegen waited for confirmation before celebrating his first Tour win of this edition. #tdf19 #sbstdf"

“6/21: That was a steep one 🥴 Looking forward to tomorrow 👊”

Dylan Groenewegen on Twitter: "6/21: That was a steep one 🥴 Looking forward to tomorrow 👊… "

“4/21: 🖐🏻 in the first proper sprint in @letourdefrance for me. This is just getting started 👊🏻 Thanks @jumbovisma_road for the support🔝 #BlackAndYellow”

Dylan Groenewegen on Twitter: "4/21: 🖐🏻 in the first proper sprint in @letourdefrance for me. This is just getting started 👊🏻 Thanks @jumbovisma_road for the support🔝 #BlackAndYellow… https://t.co/ra6bAmbsv6"

Dylan Groenewegen krijgt vandaag weer een nieuwe kans op zijn eerste ritzege, als de renners koersen naar Chalon-sur-Saône. "Ik voel me al een stuk beter", zo doelt de sprinter van Jumbo-Visma op zijn val in de openingsrit naar Brussel. "We moeten in de finale gewoon samenblijven", zo vertelt hij voor de camera van WielerFlits.Dylan Groenewegen krijgt vandaag weer een nieuwe kans op zijn eerste ritzege, als de renners …

Groenewegen blikt vooruit op nieuwe sprintkans: "Voel me een stuk beter" | WielerFlits

Privacy settings

Privacy settings

Dylan Groenewegen heeft dan toch zijn etappezege in de Tour de France binnen. Hij sprintte naar de zege in de zevende rit van de Ronde van Frankrijk. De sprinter van Jumbo-Visma versloeg in Chalon-sur-Saône de Australiër Caleb Ewan op de streep. ,,Op 500 meter van de streep raakte ik even ingesloten en toen ben ik…

Dylan Groenewegen na vette zege: ‘Ik wilde per se die overwinning’ | Sportnieuws

Dylan Groenewegen heeft dan toch zijn etappeoverwinning in de Tour de France. Na twee mislukte pogingen was hij in de zevende rit nipt de snelste in de massasprint. "De derde keer is scheepsrecht", reageerde een dolblije Groenewegen voor de camera's.Dylan Groenewegen heeft dan toch zijn etappeoverwinning in de Tour de France. Na twee mislukte pogingen was hij in de zevende rit nipt de snelste in de massasprint. "De derde keer is scheepsrecht", reageerde een dolblije Groenewegen voor de camera's.

Nu wel raak: Dylan Groenewegen sprint naar etappewinst | RTL Nieuws

Privacy settings

Het kan niet alle dagen kermis zijn in de Tour. Etappe zeven van Belfort naar Chalons-sur-Saône was de langste maar meteen ook de saaiste etappe van deze T...

Groenewegen spurt alle frustratie van zich af, Jasper Philip... - Het Belang van Limburg

De zevende etappe van Belfort naar Chalon-sur-Saône is met 230 grotendeels vlakke kilometers de langste van deze Tour de France.

Groenewegen wint en neemt revanche voor teleurstelling van Brussel | NOS Tour de France

De komende dagen gaat de Tour de France in zuidwestelijke richting naar het Centraal Massief. Het weerbeeld wordt steeds zonniger.De komende dagen gaat de Tour de France in zuidwestelijke richting naar het Centraal Massief. Het weerbeeld wordt steeds zonniger.

Tourrenners rijden naar de zon - Temperaturen van 24-27 graden

Een slaapverwekkende etappe met een spurt aan het einde. Wat zeiden de concurrenten en ploegmaten van Dylan Groenewegen na afloop? In de Leiderstrui bundelt de reacties van de hoofdrolspelers van vandaag. Philipsen (5e) ontgoocheld: 'Hij zat niet meer in het wiel' De 21-jarige Jasper Philipsen werd vijfde, maar is d Een slaapverwekkende etappe met een spurt aan het einde. Wat zeiden de concurrenten en ploegmaten van Dylan Groenewegen na afloop? In de Leiderstrui bundelt de reacties van d..

Reacties na Touretappe 7 | Wat zeggen Viviani, Kristoff, Philipsen en co over Groenewegen? | In de Leiderstrui

De zevende etappe van Belfort naar Chalon-sur-Saône is met 230 grotendeels vlakke kilometers de langste van deze Tour de France.

Groenewegen wint en neemt revanche voor teleurstelling van Brussel | NOS Tour de France

De sprinter bleef Peter Sagan net voor en bezorgde Jumbo-Visma de derde etappezege deze Tour. Dylan Groenewegen heeft vrijdag de zevende etappe van de Tour…De sprinter bleef Peter Sagan net voor en bezorgde Jumbo-Visma de derde etappezege deze Tour.

Groenewegen wint langste etappe in Tour de France na massasprint - NRC

Vandaag is er alweer de zevende etappe van de Ronde van Frankrijk. Het is ook meteen de langste rit tussen Belfort en Chalon-sur-Saone. Het peloton werd al meteen opgeschrikt door een stevige valpartij. Vandaag is er alweer de zevende etappe van de Ronde van Frankrijk. Het is ook meteen de langste rit tussen Belfort en Chalon-sur-Saone. Het peloton werd al meteen opgeschrikt door een stevige valpartij.

Van Garderen en Teunissen gaan al vroeg in de etappe tegen het asfalt | Wielerkrant.be