Halep is in geen tijd klaar met Svitolina en plaatst zich voor 1e Wimbledon-finale  Sporza.be

Simona Halep heeft zich als eerste geplaatst voor de finale van Wimbledon. De Roemeense, nummer 7 van de wereld, had in haar halve finale geen moeite met ...

Hele verhaal bekijken via Google Nieuws
Simona Halep heeft zich als eerste geplaatst voor de finale van Wimbledon. De Roemeense, nummer 7 van de wereld, had in haar halve finale geen moeite met Elina Svitolina (WTA-8) en kan zaterdag voor het eerst Wimbledon winnen.Simona Halep heeft zich als eerste geplaatst voor de finale van Wimbledon. De Roemeense, nummer 7 van de wereld, had in haar halve finale geen moeite met Elina Svitolina (WTA-8) en kan zaterdag voor het eerst Wimbledon winnen.

Halep is in geen tijd klaar met Svitolina en plaatst zich voor 1e Wimbledon-finale | sporza

In twee sets (6-1, 6-3) won de Roemeense Halep van de Oekraïense Elina Svitolina. De Roemeense Simona Halep heeft donderdag voor het eerst in haar carrière…In twee sets (6-1, 6-3) won de Roemeense Halep van de Oekraïense Elina Svitolina.

Simona Halep voor het eerst in finale Wimbledon - NRC

Simona Halep heeft zich donderdag als eerste Roemeense in de geschiedenis geplaatst voor de finale van Wimbledon. In de halve eindstrijd was ze met 6-1 en 6-3 veel te sterk voor Elina Svitolina.Simona Halep heeft zich donderdag als eerste Roemeense in de geschiedenis geplaatst voor de finale van Wimbledon. In de halve eindstrijd was ze met 6-1 en 6-3 veel te sterk voor Elina Svitolina.

Voormalig nummer één Halep voor het eerst naar finale Wimbledon | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Privacy settings

FOK.nl cookie-informatie

“Bumped into ⁦@AthelasDevice⁩ (initialized 2016) founders at #wimbledon 😁”

Alexis Ohanian Sr. 🚀 on Twitter: "Bumped into ⁦@AthelasDevice⁩ (initialized 2016) founders at #wimbledon 😁… "

“In a match full of lengthy rallies, Simona Halep's consistency, marvelous two-handed backhand and deep focus made for a 6-1, 6-3 victory and her first spot in a #Wimbledon final. Our piece https://t.co/72Xi4GWR2S”

Christopher Clarey on Twitter: "In a match full of lengthy rallies, Simona Halep's consistency, marvelous two-handed backhand and deep focus made for a 6-1, 6-3 victory and her first spot in a #Wimbledon final. Our piece https://t.co/72Xi4GWR2S"

“Halep with the most dominant win I’ve seen in ages. #Wimbledon”

Hurricane Helms on Twitter: "Halep with the most dominant win I’ve seen in ages. #Wimbledon"

“Sign my petition to have all international sports played in Australian time zones. 😴 #ENGvAUS #TDF2019 #Wimbledon”

Adam Liaw on Twitter: "Sign my petition to have all international sports played in Australian time zones. 😴 #ENGvAUS #TDF2019 #Wimbledon"

Privacy settings

De droomreis van de 15-jarige Cori Gauff op Wimbledon eindigde maandag met een nederlaag tegen Simona Halep (6-3 6-3) in de vierde ronde. Het Ameri...De droomreis van de 15-jarige Cori Gauff op Wimbledon eindigde maandag met een nederlaag tegen Simona Halep (6-3 6-3) in de vierde ronde. Het Ameri...

Tenniswonderkind Cori Gauff (15) uitgeschakeld op Wimbledon. Hoe bescherm je zo'n talent? | De Volkskrant

Simona Halep (WTA 7) heeft zich als eerste geplaatst voor de vrouwenfinale op Wimbledon. De 27-jarige Roemeense klopte donderdag de 24-jarige Oekraïense El...

Simona Halep plaatst zich als eerste voor vrouwenfinale op W... - De Standaard

De Roemeense veegt in de halve finales Jelina Svitolina met imponerend tennis van de baan.

Superieure Halep dendert naar eerste Wimbledon-finale | NOS

Simona Halep heeft zich voor de 2e keer in haar loopbaan verzekerd van een plek in de halve finales van Wimbledon. De Roemeense deed dat ten koste van de Chinese Zhang Shuai, de nummer 50 van de wereld: 7-6 (4) 6-1. Halep maakte in de 1e set een 4-1-achterstand ongedaan. De mondiale nummer 7 overleefde…

Halep voor 2e keer in carrière naar halve finale Wimbledon | Sportnieuws