VIDEO: Murray en Serena zijn uitgetennist in 1/8e finale  Sporza.be

Voor Andy Murray en Serena Williams zit hun onuitgegeven avontuur op Wimbledon erop. De Schot en de Amerikaanse strandden in de derde ronde van het ...

Hele verhaal bekijken via Google Nieuws
Voor Andy Murray en Serena Williams zit hun onuitgegeven avontuur op Wimbledon erop. De Schot en de Amerikaanse strandden in de derde ronde van het gemengd dubbel. De eerste reekshoofden Bruno Soares (Bra) en Nicole Melichar (VS) waren te sterk in 3 sets.Voor Andy Murray en Serena Williams zit hun onuitgegeven avontuur op Wimbledon erop. De Schot en de Amerikaanse strandden in de derde ronde van het gemengd dubbel. De eerste reekshoofden Bruno Soares (Bra) en Nicole Melichar (VS) waren te sterk in 3 sets.

VIDEO: Murray en Serena zijn uitgetennist in 1/8e finale | sporza

Privacy settings

Het gezamenlijke avontuur van de tennistoppers Andy Murray en Serena Williams in het gemengd dubbelspel op Wimbledon is voorbij. Het illustere gelegenheidsduo bleek in de derde ronde niet opgewassen tegen de Braziliaan Bruno Soares en de Amerikaanse Nicole Melichar.Het gezamenlijke avontuur van de tennistoppers Andy Murray en Serena Williams in het gemengd dubbelspel op Wimbledon is voorbij. Het illustere gelegenheidsduo bleek in de derde ronde niet opgewassen tegen de Braziliaan Bruno Soares en de Amerikaanse Nicole Melichar.

Avontuur Murray/Williams in Londen voorbij | RTL Nieuws

De Brit Andy Murray en de Amerikaanse Serena Williams hebben zich dinsdag geplaatst voor de achtste finales van het gemengd dubbel op Wimbledon.

Andy Murray en Serena Williams blijven winnen in gemengd dub... - Gazet van Antwerpen Mobile

“Just catching up... @andy_murray & @serenawilliams are a joy to watch #Wimbledon2019”

Dan Walker on Twitter: "Just catching up... @andy_murray & @serenawilliams are a joy to watch #Wimbledon2019"

“It was a great deal of fun while it lasted. But Andy Murray & Serena Williams beaten 6-3, 4-6, 6-2 in round three of #Wimbledon mixed doubles by No. 1 seeds Bruno Soares & Nicole Melichar. All about the singles now here for Williams. And for Murray, who wants to come back”

Christopher Clarey on Twitter: "It was a great deal of fun while it lasted. But Andy Murray & Serena Williams beaten 6-3, 4-6, 6-2 in round three of #Wimbledon mixed doubles by No. 1 seeds Bruno Soares & Nicole Melichar. All about the singles now here for Williams. And for Murray, who wants to come back"

“With @andy_murray & @CocoGauff both out of #Wimbledon does it mean 'journey', 'fairytale' & 'dream' will get a rest? #NewAdjectivesPleaseUmpire”

Alastair Stewart on Twitter: "With @andy_murray & @CocoGauff both out of #Wimbledon does it mean 'journey', 'fairytale' & 'dream' will get a rest? #NewAdjectivesPleaseUmpire"

“Mixed doubles today for @serenawilliams and @andy_murray 3rd match on court 2 ! And the name of the Team has been decided : it will be #Murena”

Patrick Mouratoglou on Twitter: "Mixed doubles today for @serenawilliams and @andy_murray 3rd match on court 2 ! And the name of the Team has been decided : it will be #Murena"

Het gezamenlijke avontuur van de tennistoppers Andy Murray en Serena Williams in het gemengd dubbelspel op Wimbledon is voorbij.Het gezamenlijke avontuur van de tennistoppers Andy Murray en Serena Williams in het gemengd dubbelspel op Wimbledon is voorbij.

Het gelegenheidsduo Andy Murray en Serena Williams heeft dinsdag ook hun tweede partij in het gemengd dubbel op Wimbledon gewonnen. Ze waren met 7-5 en 6-3 te sterk voor de Fransman Fabrice Martin en Raquel Atawo uit de Verenigde Staten.Het gelegenheidsduo Andy Murray en Serena Williams heeft dinsdag ook hun tweede partij in het gemengd dubbel op Wimbledon gewonnen. Ze waren met 7-5 en 6-3 te sterk voor de Fransman Fabrice Martin en Raquel Atawo uit de Verenigde Staten.

Murray en Williams naar achtste finales Wimbledon in gemengd dubbel | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Het sterrenkoppel Serena Williams/Andy Murray heeft op Wimbledon ook de 2e partij in het gemengd dubbelspel gewonnen. Williams en Murray versloegen op het Centre Court de Amerikaanse Raquel Atawo en de Fransman Fabrice Martin met 7-5 en 6-3. Williams en Murray moeten nog 4 wedstrijden winnen om de titel te veroveren. In de 3e ronde…

Superkoppel Murray-Williams stoomt door op Wimbledon | Sportnieuws

In het gemengd dubbel op Wimbledon hebben Andy Murray en Serena Williams zich geplaatst voor de 1/8e finales. Murray én Williams aan één kant van het net? Precies. En dat loopt vooralsnog gesmeerd. "Het is echt genieten op de baan", zegt Williams.In het gemengd dubbel op Wimbledon hebben Andy Murray en Serena Williams zich geplaatst voor de 1/8e finales. Murray én Williams aan één kant van het net? Precies. En dat loopt vooralsnog gesmeerd. "Het is echt genieten op de baan", zegt Williams.

VIDEO: Murray en Williams genieten in gemengd dubbel, Serena tovert | sporza

Het gezamenlijke avontuur van de tennistoppers Andy Murray en Serena Williams in het gemengd dubbelspel op Wimbledon is voorbij. Het illustere gelegenheidsduo bleek in de 3de ronde niet opgewassen tegen de Braziliaan Bruno Soares en de Amerikaanse Nicole Melichar. Het als 1ste geplaatste koppel zegevierde na 1,5 uur in 3 sets: 6-3, 4-6 en 6-2.…

Wimbledon zit erop voor geliefd duo Murray/Serena Williams | Sportnieuws

Privacy settings

Het duo is in het gemengd dubbelspel niet opgewassen tegen het als eerste geplaatste tweetal Bruno Soares/Nicole Melichar.

Wimbledon-avontuur Williams en Murray strandt in derde ronde | NOS

Privacy settings

Serena Williams geeft twee boeiende voorstellingen op Wimbledon, een solo en een duet met Andy Murray in het gemengde dubbelspel.Serena Williams geeft twee boeiende voorstellingen op Wimbledon, een solo en een duet met Andy Murray in het gemengde dubbelspel.

Serena Williams is rolmodel, artiest en groots kampioen tegelijk | De Volkskrant