1. Eindelijk duidelijkheid over Van de Beek? "Daar ga ik wel van uit"  Voetbalkrant.com
  2. Ajax moet achterstand goedmaken om nieuwe CL-droom levend te houden  Sporza.be
  3. VOORRONDES. Ajax naar play-offronde Champions League na felbevochten zege tegen PAOK - Cluj verrast Celtic  Het Laatste Nieuws
  4. Ajax schakelt PAOK uit en gaat naar Play-Offs na thriller in Amsterdam  VoetbalPrimeur.be
  5. Mazraoui: 'Er is nog werk aan de winkel' - VTBL  VTBL
  6. Hele verhaal bekijken via Google Nieuws
Gisteren plaatste Ajax zich met heel wat moeite voor de laatste voorronde van de UEFA Champions League. Het kwam al vroeg 0-1 achter tegen de Griekse landskampioen PAOK, maar kon die achterstand toch nog omdraaien. Gisteren plaatste Ajax zich met heel wat moeite voor de laatste voorronde van de UEFA Champions League. Het kwam al vroeg 0-1 achter tegen de Griekse landskampioen PAOK, maar kon die achterstand toch nog omdraaien.

Marc Overmars verwacht dat Donny Van de Beek bij Ajax blijft - Voetbalnieuws | Voetbalkrant.com

Real Madrid wil komst Van de Beek snel officieel maken | Voetbalprimeur

De boosheid was groot bij de spelers van PAOK Saloniki woensdagavond na het laatste fluitsignaal van het duel met Ajax. De Griekse woede richtte zich hoofdzakelijk tegen scheidsrechter Craig Pawson, die de thuisploeg liefst drie strafschoppen gaf. Hoewel Diego Biseswar zich redelijk inhield, was ook hij niet te spreken over het optreden van de Engelsman.De boosheid was groot bij de spelers van PAOK Saloniki woensdagavond na het laatste fluitsignaal van het duel met Ajax. De Griekse woede richtte zich hoofdzakelijk tegen scheidsrechter Craig Pawson, die de thuisploeg liefst drie strafschoppen gaf. Hoewel Diego Biseswar zich redelijk inhield, was ook hij niet te spreken over het optreden van de Engelsman.

'Bedroefde' Biseswar baalt van scheidsrechterlijke beslissingen

Ajax rekent af met PAOK en houdt zicht op Champions League - Ajax Showtime

“📸#Photogallery @AFCAjax Vs #PAOK: Exclusive Photos - https://t.co/WS3sIe1Mxm #AJAXPAOK #UCL #photos”

PAOK FC / ΠAOK on Twitter: "📸#Photogallery @AFCAjax Vs #PAOK: Exclusive Photos - https://t.co/WS3sIe1Mxm #AJAXPAOK #UCL #photos… "

“Prime Time JP ⚽️ CL: Qualifications Rosenborg -1 ✅ Basel vs Lask Over 2.5 ✅ Ajax -1.5 😡🖕🏼, missed pk Ajax vs Paok Over 3 ✅ FC Porto -1 😡🖕🏼”

Prime Time JP Sports on Twitter: "Prime Time JP ⚽️ CL: Qualifications Rosenborg -1 ✅ Basel vs Lask Over 2.5 ✅ Ajax -1.5 😡🖕🏼, missed pk Ajax vs Paok Over 3 ✅ FC Porto -1 😡🖕🏼"

“Champions League qualifying: Celtic & Porto crash out of Champions League as Ajax sneak through 🇳🇱 Ajax 3-2 (PAOK 🇬🇷 (5-4) 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Celtic 3-4 Cluj 🇷🇴 (4-5) 🇵🇹 Porto 2-3 Krasnodar* 🇷🇺 (3-3)”

EPLSL on Twitter: "Champions League qualifying: Celtic & Porto crash out of Champions League as Ajax sneak through 🇳🇱 Ajax 3-2 (PAOK 🇬🇷 (5-4) 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Celtic 3-4 Cluj 🇷🇴 (4-5) 🇵🇹 Porto 2-3 Krasnodar* 🇷🇺 (3-3)… https://t.co/aVe6DV3sxe"

“The Future is Here #PAOK”

PAOK FC / ΠAOK on Twitter: "The Future is Here #PAOK… "

Privacy settings

Meepraten over het laatste voetbalnieuws doe je op Voetbalzone.nlVoetbalzone.nl is de grootste onafhankelijke voetbalwebsite van Nederland en heeft gemiddeld 3,5 miljoen unieke bezoekers en 200 miljoen paginaweergaves per maand.

Voetbalzone - Laatste voetbalnieuws

Het zal misschien wel – voorlopig – voor de allerlaatste keer zijn: Donny van de Beek die aankomende dinsdagavond tijdens de thuiswedstrijd tegen PAOK Saloniki aan de aftrap staat voor Ajax. “Ik kan het je echt niet vertellen”, zei de middenvelder die in de belangstelling staat van Real Madrid aan de aanwezige pers. “Ik wil…

Donny van de Beek over transfergeruchten: 'Wil ook snel duidelijkheid' | Sportnieuws

Privacyinstellingen op VI.nl

Ajax heeft zich dinsdag ten koste van PAOK en met behoorlijk veel moeite voor de play-offs van de Champions League geplaatst. De Amsterdammers wonnen in de Johan Cruijff ArenA met 3-2, nadat het heenduel in Griekenland vorige week in 2-2 was geëindigd.Ajax heeft zich dinsdag ten koste van PAOK en met behoorlijk veel moeite voor de play-offs van de Champions League geplaatst. De Amsterdammers wonnen in de Johan Cruijff ArenA met 3-2, nadat het heenduel in Griekenland vorige week in 2-2 was geëindigd.

Ajax bereikt play-offs Champions League ten koste van PAOK | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Erik ten Hag verwacht dat Noussair Mazraoui dinsdagavond in actie kan komen voor Ajax in de return tegen PAOK Saloniki in de 3e voorronde van de Champions League. ,,Het gaat goed met hem”, zei de coach maandag. ,,Hij sluit zo aan bij de training. Het is nog even afwachten hoe dat gaat. Maar het ziet…

Ten Hag kan 'gewoon' over Mazraoui beschikken in duel met PAOK | Sportnieuws

Ajax begint om 20.30 uur met Dusan Tadic in de spits aan de return tegen PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League. Ajax begint om 20.30 uur met Dusan Tadic in de spits aan de return tegen PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League.

Ajax met Tadic in de spits, Dolberg op de tribune - foxsports.nl

Ajax en PAOK Saloniki maken vanavond uit welke club er aan de play-offs van de voorronden voor de Champions League mag deelnemen. Beide ploegen trappen in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA af met een stand van 2-2, de uitslag van de eerste wedstrijd van vorige week in Griekenland.Ajax en PAOK Saloniki maken vanavond uit welke club er aan de play-offs van de voorronden voor de Champions League mag deelnemen. Beide ploegen trappen in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA af met een stand van 2-2, de uitslag van de eerste wedstrijd van vorige week in Griekenland.

Ajax vanavond op jacht naar volgende ronde Champions League | RTL Nieuws

Ajax plaatste zich gisteren ten koste van PAOK voor de laatste voorronde van de Champions League. Opvallend was dat de nieuwe aankoop Quincy Promes de gehele wedstrijd op de reservebank bleef zitten. Valentijn Driessen van

'Quincy Promes heeft nu al een groot probleem in Amsterdam' - Voetbal4u.com

Met het 2-2-gelijkspel in Thessaloniki verschafte Ajax zich een prima uitgangspositie voor de return tegen PAOK. Inzet in de Johan Cruijff ArenA is dinsdag een ticket voor de play-offs van de UEFA Champions League. Een (korte) voorbeschouwing op het belangrijke duel vind je hier!

PREVIEW I Ajax op jacht naar ticket play-offs Champions League

De Amsterdammers winnen thuis met 3-2. Dat is genoeg na de 2-2 van vorige week in Griekenland. Tadic benut twee strafschoppen en mist er een.

Ajax knokt zich dankzij twee benutte penalty's naar play-offs Champions League | NOS

Na de 3-2 zege van Ajax op PAOK Saloniki gaf Donny van de Beek al aan dat er 'een goede kans is dat hij bij Ajax blijft'. Volgens het Spaanse Cadena COPE...Na de 3-2 zege van Ajax op PAOK Saloniki gaf Donny van de Beek al aan dat er 'een goede kans is dat hij bij Ajax blijft'. Volgens het Spaanse Cadena COPE...

Goed nieuws voor Ajax: 'Real ziet af van Van de Beek' - Ajax1.nl