1. Vannacht kunt u tot wel 65 vallende sterren per uur spotten  De Morgen
  2. Vannacht kan je tot wel 65 vallende sterren per uur spotten  Het Laatste Nieuws
  3. Komende nachten opvallend veel vallende sterren: met deze tips zie je ze het best  Het Nieuwsblad
  4. FOK.nl / Nieuws / '65 vallende sterren per uur tijdens pieknacht Perseïden'  FOK!
  5. Er komt een sterrenregen aan, maar verpesten de buien het feest?  Omroep Gelderland
  6. Hele verhaal bekijken via Google Nieuws

Privacy settings

Privacy settings

Zoek een veldbedje, beklim een berg of huur een jacht en bedenk een wens. Het is namelijk weer de tijd van de vallende sterren – ook al vallen die eigenlij...

Komende nachten opvallend veel vallende sterren: met deze ti... - Het Nieuwsblad

Dinsdag hoogtepunt meteorenregen Perseïden - Meteovista Weer Nieuws

FOK.nl cookie-informatie

Vannacht is het hoogtepunt van de Perseïden-sterrenregen te. Met goed weer zijn wel 65 vallende sterren per uur te spotten. Alleen zijn die goede omstandigheden er niet.

65 vallende sterren per uur? Kleine kans dat je ze gaat zien | NOS

Privacy settings

Privacy settings

De jaarlijks terugkerende meteorenzwerm Perseïden dient zich weer aan, waardoor er bij een heldere nachthemel wel 65 meteoren per uur te zien zijn. DeDe jaarlijks terugkerende meteorenzwerm Perseïden dient zich weer aan, waardoor er bij een heldere nachthemel wel 65 meteoren per uur te zien zijn. De

Komende nacht zijn er tientallen vallende sterren per uur te zien

De vallende sterren die in de nacht van maandag op dinsdag boven Nederland te bewonderen zouden zijn, zullen door bewolking en de volle maan moeilijk zichtbaar zijn. Naar verwachting zijn de meteorieten landinwaarts het best zichtbaar tussen 3.00 en 5.00 uur.De vallende sterren die in de nacht van maandag op dinsdag boven Nederland te bewonderen zouden zijn, zullen door bewolking en de volle maan moeilijk zichtbaar zijn. Naar verwachting zijn de meteorieten landinwaarts het best zichtbaar tussen 3.00 en 5.00 uur.

Vallende sterren vannacht lastig zichtbaar door bewolking en maan | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Er is een redelijke kans om dinsdag vallende sterren van de Perseïden te zien. Het beste kijkmoment is in de late nacht van maandag op dinsdag.Er is een redelijke kans om dinsdag vallende sterren van de Perseïden te zien. Het beste kijkmoment is in de late nacht van maandag op dinsdag.

Vallende sterren Perseïden bereiken hoogtepunt dinsdag

Lees hier meer...

Meteorenzwerm: vallende sterren aan de hemel te zien | 1Limburg | Nieuws en sport uit Limburg

AMSTERDAM (ANP) - Het jaarlijkse hoogtepunt van meteorenzwerm de Perseïden is in de nacht van maandag op dinsdag, met ongeveer 65 meteoren per uur. Maar ze zijn niet heel lang te zien: de bijna volle maan gooit roet in het eten.

Vallende sterren maandag maar kort te zien - Nieuws.nl

Het moet een bijzonder schouwspel worden, de meteorenzwerm Perseïden die vanavond - als de volle maan en bewolking geen roet in het eten gooien - goed te zien is. Op het hoogtepunt van de nacht, om 04.00 uur, zullen er maar liefst 65 meteoren (vallende sterren) per uur te zien zijn. Heb jij ze kunnen spotten? Zet jouw foto op de kaart!Het moet een bijzonder schouwspel worden, de meteorenzwerm Perseïden die vanavond - als de volle maan en bewolking geen roet in het eten gooien - goed te zien is. Op het hoogtepunt van de nacht, om 04.00 uur, zullen er maar liefst 65 meteoren (vallende sterren) per uur te zien zijn. Heb jij ze kunnen spotten? Zet jouw foto op de kaart!

Heb jij de meteorenzwerm Perseïden gespot? Zet jouw foto op de kaart! - RTV Oost

Heb jij de afgelopen nachten een vallende ster gezien in Eindhoven? Dat kan! Want onze planeet beweegt zich momenteel door de zogeheten Perseïdenzwerm.Heb jij de afgelopen nachten een vallende ster gezien in Eindhoven? Dat kan! Want onze planeet beweegt zich momenteel door de zogeheten Perseïdenzwerm.

Veel vallende sterren: op deze plekken zie je ze het best in Eindhoven

Net als ieder jaar trekt de meteoroïdenzwerm Perseïden weer over Nederland. In de nacht van maandag op dinsdag is de kans om vallende sterren te zien het grootst. Maar er zijn wel een paar obstakels.Net als ieder jaar trekt de meteoroïdenzwerm Perseïden weer over Nederland. In de nacht van maandag op dinsdag is de kans om vallende sterren te zien het grootst. Maar er zijn wel een paar obstakels.

Er komt een sterrenregen aan, maar verpesten de buien het feest? - Omroep Gelderland