1. Voortvluchtige Canadese tieners pleegden wellicht zelfmoord | Buitenland | Nieuws  Het Laatste Nieuws
  2. Canadese politie bevestigt dat gevonden lichamen die van moordverdachten zijn  Het Nieuwsblad
  3. 'Verdachte moordtieners Canada pleegden zelfmoord' | Buitenland  AD.nl
  4. Vader van moord verdachte Canadese tiener zegt dat hij “perfect begrijpt” hoe families slachtoffers zich voelen, maar die pikken dat niet  Het Laatste Nieuws
  5. 'Moordverdachten Canada pleegden vermoedelijk zelfmoord' | Buitenland  Telegraaf.nl
  6. Hele verhaal bekijken via Google Nieuws

Privacy settings

De politie hield wekenlang een klopjacht op de twee. Ze zouden drie mensen hebben vermoord.

Canadese tieners pleegden tijdens klopjacht vermoedelijk zelfmoord | NOS

De Canadese politie zegt dat moordverdachten Kam McLeod (18) en Bryer Schmegelsky (19) zichzelf van het leven hebben beroofd. Hun lichamen werden woensdag aangetroffen na een twee weken durende klopjacht. Ze werden verdacht van drie moorden langs de snelweg.De Canadese politie zegt dat moordverdachten Kam McLeod (18) en Bryer Schmegelsky (19) zichzelf van het leven hebben beroofd. Hun lichamen werden woensdag aangetroffen na een twee weken durende klopjacht. Ze werden verdacht van drie moorden langs de snelweg.

Canadese moordverdachten hebben zichzelf van het leven beroofd | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

De twee Canadese tieners die na een klopjacht dood zijn gevonden, beroofden vermoedelijk zichzelf van het leven. De politie meldt volgens Canadese media dat twee vuurwapens zijn gevonden bij de lichamen van Kam McLeod (18) en Bryer Schmegelsky (19).De twee Canadese tieners die na een klopjacht dood zijn gevonden, beroofden vermoedelijk zichzelf van het leven. De politie meldt volgens Canadese media dat twee vuurwapens zijn gevonden bij de lichamen van Kam McLeod (18) en Bryer Schmegelsky (19).

‘Moordverdachten Canada pleegden zelfmoord’ - Buitenland - RD.nl

Privacy settings

De twee lichamen die woensdag in het noorden van de Canadese provincie Manitoba werden gevonden, zijn die van de voortvluchtige tieners die verdacht worden...

Canadese politie bevestigt dat gevonden lichamen die van moo... - Het Nieuwsblad

De twee Canadese tieners die na een klopjacht dood zijn gevonden, hebben zichzelf van het leven beroofd. Dat zegt de politie. Kam McLeod (18) en Bryer Schmegelsky (19) waren weken op de vlucht na drie moorden.De twee Canadese tieners die na een klopjacht dood zijn gevonden, hebben zichzelf van het leven beroofd. Dat zegt de politie. Kam McLeod (18) en Bryer Schmegelsky (19) waren weken op de vlucht na drie moorden.

Gevluchte moordverdachten Canada pleegden zelfmoord | RTL Nieuws