1. Deliveroo schort alle activiteiten in Duitsland op  De Morgen
  2. Deliveroo schort alle activiteiten in Duitsland op | Buitenland | Nieuws  Het Laatste Nieuws
  3. Deliveroo trekt weg uit Duitsland  De Tijd
  4. Deliveroo weg uit Duitsland, maar niet uit Nederland  Business Insider
  5. Bezorgdienst Deliveroo trekt zich terug uit Duitsland  NU.nl
  6. Hele verhaal bekijken via Google Nieuws

Privacy settings

De wereld van de maaltijdbezorgers is flink in beweging. Bezorgdienst Deliveroo verdwijnt uit Duitsland, maar blijft voorlopig in Nederland.De wereld van de maaltijdbezorgers is flink in beweging. Bezorgdienst Deliveroo verdwijnt uit Duitsland, maar blijft voorlopig in Nederland.

Deliveroo weg uit Duitsland, maar niet uit Nederland

Maaltijdbezorgdienst Deliveroo trekt zich terug van de Duitse markt. Het bedrijf wil zich op 'andere sterke markten' concentreren, zo stelt het zelf. Per 16 augustus gaat de stekker eruit.Maaltijdbezorgdienst Deliveroo trekt zich terug van de Duitse markt. Het bedrijf wil zich op 'andere sterke markten' concentreren, zo stelt het zelf. Per 16 augustus gaat de stekker eruit.

Deliveroo stopt ermee in Duitsland: vrijdag laatste bezorgingen | RTL Nieuws

Bezorgdienst Deliveroo trekt zich terug uit Duitsland, melden Duitse media.

Deliveroo trekt zich terug uit Duitsland - RetailNews.nl

Maaltijdbezorger Deliveroo trekt zich plotseling terug uit de Duitse markt. Vrijdag wordt er voor het laatst bezorgd. Toch sluit het bedrijf een terugkeer niet uit.

Deliveroo vertrekt haastig uit Duitsland - Emerce

De Britse maaltijdbezorger Deliveroo stopt op 16 augustus met zijn activiteiten op de Duitse markt. Restaurants, werknemers en bezorgers hebben de nodige compensatie gekregen, klinkt het.

Deliveroo trekt weg uit Duitsland | De Tijd

Privacy settings

Bezorgdienst Deliveroo trekt zich terug uit de Duitse markt. Het bedrijf wil zich extra inzetten op de overige dertien markten waar het actief is.Bezorgdienst Deliveroo trekt zich terug uit de Duitse markt. Het bedrijf wil zich extra inzetten op de overige dertien markten waar het actief is.

Bezorgdienst Deliveroo trekt zich terug uit Duitsland | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Takeaway.com van Quote 500-kanon Jitse Groen domineerde de afgelopen tijd de voorpagina's met het opslokken van concurrent Just Eat. De hoogste tijd voor een positief pr-momentje van ons dachten ze bij die andere bezorg-Britten en dus was het 'get to tha choppa' bij Deliveroo. Takeaway.com van Quote 500-kanon Jitse Groen domineerde de afgelopen tijd de voorpagina's met het opslokken van concurrent Just Eat. De hoogste tijd voor een positief pr-momentje van ons dachten ze bij die andere bezorg-Britten en dus was het 'get to tha choppa' bij Deliveroo.

Maskeert Deliveroo verlies op Duitse markt met helikopter-stunt?