1. Koerdische (29) zoekt man die haar als 5-jarige vluchtelinge in Nederland rood fietsje schonk en Twitter doet zijn werk  Het Laatste Nieuws
  2. Zwolse weldoener van Koerdische vluchtelinge Mevan gevonden, mogelijk ontmoet ze hem vandaag  De Stentor
  3. Vluchtelinge Mevan vindt hulpverlener dankzij bericht op Twitter - indebuurt Zwolle  indebuurt
  4. Koerdische Mevan (29) zoekt de man die haar als 5-jarige vluchteling in Zwolle een rood fietsje gaf  De Gelderlander
  5. Mevan zocht de man die haar als 5-jarige vluchteling een fiets gaf, en vond hem dankzij Twitter  EenVandaag
  6. Hele verhaal bekijken via Google Nieuws

Privacy settings

Privacy settings

Een bijzondere oproep vandaag op Twitter. De 29-jarige Mevan Babakar zocht naar een hulpverlener die in de jaren negentig werkzaam was in het azc in Zwolle waar zij destijds verbleef. Hij deed de toen 5-jarige Mevan een fiets cadeau. De oproep werd in en rondom Zwolle massaal gedeeld. En met succes: Mevan kan dankzij Weblog Zwolle de weldoener van destijds ontmoeten.  Een bijzondere oproep vandaag op Twitter. De 29-jarige Mevan Babakar zocht naar een hulpverlener die in de jaren negentig werkzaam was in het azc in Zwolle waar zij destijds verbleef. Hij deed de toen 5-jarige Mevan een fiets cadeau. De oproep werd in en rondom Zwolle massaal gedeeld. En met succes: Mevan kan dankzij Weblog Zwolle de weldoener van destijds ontmoeten.  

Vluchtelinge Mevan vindt dankzij oproep hulpverlener die haar in Zwolle fiets cadeau deed - RTV Oost

In de jaren '90, toen Mevan vijf jaar oud was, zat ze als vluchteling in een opvangcentrum in Zwolle. Daar werkte een hulpverlener die haar voor kerst een fiets cadeau gaf. De vrouw, die tegenwoordig in Londen woont, ging na al die jaren via Twitter op zoek naar de gulle gever. Met succes.In de jaren '90, toen Mevan vijf jaar oud was, zat ze als vluchteling in een opvangcentrum in Zwolle. Daar werkte een hulpverlener die haar voor kerst een fiets cadeau gaf. De vrouw, die tegenwoordig in Londen woont, ging na al die jaren via Twitter op zoek naar de gulle gever. Met succes.

Ex-vluchteling Mevan vindt Zwollenaar die haar jaren geleden een fiets cadeau gaf | RTL Nieuws

“Hi internet, this is a longshot BUT I was a refugee for 5 yrs in the 90s and this man, who worked at a refugee camp near Zwolle in the Netherlands, out of the kindness of his own heart bought me a bike. My five year old heart exploded with joy. I just want to know his name. Help?”

Mevan | میڤان on Twitter: "Hi internet, this is a longshot BUT I was a refugee for 5 yrs in the 90s and this man, who worked at a refugee camp near Zwolle in the Netherlands, out of the kindness of his own heart bought me a bike. My five year old heart exploded with joy. I just want to know his name. Help?… https://t.co/7Fw3tZiM2E"

Een bijzonder bericht op Twitter maandag. De Koerdische vluchtelinge Mevan zocht een Zwolse hulpverlener, die in de jaren negentig in een Zwols asielzoekerscentrum werkte waar ze – destijds 5 jaar oud – met haar moeder verbleef. De Stentor meldt nu dat de weldoener getraceerd is.  Volgens het dagblad verbleef Mevan in de jaren negentig in […]

Vluchtelinge Mevan vindt hulpverlener dankzij bericht op Twitter - indebuurt Zwolle

Privacy settings

In de jaren 90 zat Mevan als klein meisje in een asielzoekerscentrum in Zwolle. Nu deed ze een bijzondere oproep op Twitter. Ze zocht de man die haar een fiets gaf op haar 5de verjaardag. Social media stelde niet teleur: de man is inmiddels gevonden.In de jaren 90 zat Mevan als klein meisje in een asielzoekerscentrum in Zwolle. Nu deed ze een bijzondere oproep op Twitter. Ze zocht de man die haar een fiets gaf op haar 5de verjaardag. Social media stelde niet teleur: de man is inmiddels gevonden.

Mevan (29) kan eindelijk gulle gever bedanken die haar als 5-jarige vluchteling een fiets gaf - EenVandaag

Zwolle – Een Tweet kan veel mensen bereiken in een zoektocht. Zo ontdekte Mevan Babakar maandagavond. In een Tweet gaf zij aan op zoek te zijn naar een medewerker van het COA, die in de jaren 90 werkte in het AOC in Zwolle in het magazijn waar de middelen ter beschikking werden gesteld aan de […]

Weldoener asielzoeker opvangcentrum Zwolle gevonden – Weblog Zwolle

Privacy settings