1. Operazanger Placido Domingo beschuldigd van seksuele intimid...  De Standaard
  2. Operazanger Placido Domingo beschuldigd van seksuele intimidatie | Muziek | Showbizz  Het Laatste Nieuws
  3. Wereldberoemde operazanger beschuldigd van seksueel wangedra...  Het Nieuwsblad
  4. Operazanger Plácido Domingo beschuldigd van seksueel wangedrag: 'Nee zeggen tegen hem was als nee zeggen tegen God'  De Morgen
  5. Plácido Domingo spreekt beschuldigingen van seksuele intimidatie tegen  Het Laatste Nieuws
  6. Hele verhaal bekijken via Google Nieuws
Operalegende Placido Domingo wordt door verschillende vrouwen beschuldigd van seksuele intimidatie. Dat meldt het Amerikaanse persagentschap Associated Pre...

Operazanger Placido Domingo beschuldigd van seksuele intimid... - De Standaard

'Ik heb altijd met wederzijdse instemming gehandeld''Ik heb altijd met wederzijdse instemming gehandeld'

Placido Domingo niet van plan #metoo-mannenhaatkaravaan over zich heen te laten walsen | ThePostOnline

De wereldberoemde tenor zou jarenlang ondergeschikten onder druk hebben gezet of hebben betast. Er is geen aangifte gedaan tegen hem. De wereldberoemde…De wereldberoemde tenor zou jarenlang ondergeschikten onder druk hebben gezet of hebben betast. Er is geen aangifte gedaan tegen hem.

Operazanger Plácido Domingo (78) beschuldigd van seksueel wangedrag - NRC

Privacy settings

“Placido Domingo accused of sexual harassment by multiple women! https://t.co/SwVyfjEf3w”

Perez Hilton on Twitter: "Placido Domingo accused of sexual harassment by multiple women! https://t.co/SwVyfjEf3w"

“People who care should reward the organizations that do the right thing as in this case: Philadelphia Orchestra Rescinds Invitation To Placido Domingo Following Sexual Harassment Allegations https://t.co/wmvswmWPIr”

David Rothkopf on Twitter: "People who care should reward the organizations that do the right thing as in this case: Philadelphia Orchestra Rescinds Invitation To Placido Domingo Following Sexual Harassment Allegations https://t.co/wmvswmWPIr"

“Plácido Domingo, Opera Star, Accused of Sexual Harassment - The New York Times https://t.co/yq1fpgHdtC”

Ellen Barkin on Twitter: "Plácido Domingo, Opera Star, Accused of Sexual Harassment - The New York Times https://t.co/yq1fpgHdtC"

“PHILADELPHIA (AP) — Philadelphia Orchestra rescinds invitation to opera legend Placido Domingo after AP reveals sex harassment claims.”

Zeke Miller on Twitter: "PHILADELPHIA (AP) — Philadelphia Orchestra rescinds invitation to opera legend Placido Domingo after AP reveals sex harassment claims."

Privacy settings

Slachtoffer van vandaag: operazanger Plácido DomingoSlachtoffer van vandaag: operazanger Plácido Domingo

De #metoo-heksenjacht gaat gewoon verder tot álle blanke heteroseksuele mannen kapot zijn | ThePostOnline

Na diverse geheime schikkingen en een opvallende seponering leek de #MeToo-wind in de kunstwereld wat te luwen. Met beschuldigingen tegen zanger Pl...Na diverse geheime schikkingen en een opvallende seponering leek de #MeToo-wind in de kunstwereld wat te luwen. Met beschuldigingen tegen zanger Pl...

Trekt door het Domingo-schandaal de #MeToo-storm weer aan? | Trouw

Operazanger Plácido Domingo beschuldigd van seksuele intimidatie - wel.nlPlácido Domingo wordt door negen vrouwen beschuldigd van seksuele intimidatie. De incidenten zouden zich over een tijdspanne van dertig jaar hebben voorgedaan, en zouden zijn begonnen in de jaren tachtig. Dat melden veel Amerikaanse media op gezag van persbureau AP. Domingo, die wordt gezien als een van de grootste operazangers aller tijden, ontkent de aantijgingen.

Operazanger Plácido Domingo beschuldigd van seksuele intimidatie – Wel.nl

Sinds 2003 staat Domingo aan het roer van het operagezelschap. Meerdere vrouwen beschuldigen de wereldberoemde operazanger van seksuele intimidatie.

LA Opera gaat 'zorgelijke' beschuldigingen Placido Domingo onderzoeken | NOS

Privacy settings

Plácido Domingo, een van de grootste operazangers aller tijden, wordt door negen vrouwen beschuldigd van seksuele intimidatie. Vrouwen die zijn ava...Plácido Domingo, een van de grootste operazangers aller tijden, wordt door negen vrouwen beschuldigd van seksuele intimidatie. Vrouwen die zijn ava...

Ook MeToo in de operawereld? Plácido Domingo beschuldigd | Het Parool

Operazanger Plácido Domingo wordt door negen vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag. Hij zou acht zangeressen en een danseres rollen in het voo...Operazanger Plácido Domingo wordt door negen vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag. Hij zou acht zangeressen en een danseres rollen in het voo...

Operazanger beschuldigd van seksueel wangedrag: ‘Nee zeggen tegen hem was als nee zeggen tegen God’ | De Volkskrant

Dat het #MeToo-tijdperk nog lang niet ten einde is, bewijzen de nieuwe beschuldigingen aan het adres van de wereldberoemde tenor Placido Domingo (78). Vers...

Wereldberoemde operazanger beschuldigd van seksueel wangedra... - Het Nieuwsblad

De wereldberoemde Spaanse operazanger Plácido Domingo (78) wordt door meerdere vrouwen beschuldigd van seksuele intimidatie. Dit melden Amerikaanse media op gezag van persbureau AP, dat een groot onderzoek deed naar de beschuldigingen.De wereldberoemde Spaanse operazanger Plácido Domingo (78) wordt door meerdere vrouwen beschuldigd van seksuele intimidatie. Dit melden Amerikaanse media op gezag van persbureau AP, dat een groot onderzoek deed naar de beschuldigingen.

Operazanger Plácido Domingo beschuldigd van seksueel wangedrag | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Operazanger en dirigent Plácido Domingo spreekt de beschuldigingen van seksuele intimidatie tegen. In een verklaring aan CNN laat de tenor weten dat hij altijd met wederzijdse instemming heeft gehandeld. Wel zegt de huidige artistiek leider van de Los Angeles Opera dat de tijden zijn veranderd.Operazanger en dirigent Plácido Domingo spreekt de beschuldigingen van seksuele intimidatie tegen. In een verklaring aan CNN laat de tenor weten dat hij altijd met wederzijdse instemming heeft gehandeld. Wel zegt de huidige artistiek leider van de Los Angeles Opera dat de tijden zijn veranderd.

Plácido Domingo: 'Beschuldigingen seksueel misbruik inaccuraat' | RTL Nieuws

Operazanger en dirigent Plácido Domingo spreekt de beschuldigingen van seksuele intimidatie tegen. In een verklaring aan CNN laat de tenor weten dat hij altijd met wederzijdse instemming heeft gehandeld. Wel zegt de huidige artistiek leider van de Los Angeles Opera dat de tijden zijn veranderd.Operazanger en dirigent Plácido Domingo spreekt de beschuldigingen van seksuele intimidatie tegen. In een verklaring aan CNN laat de tenor weten dat hij altijd met wederzijdse instemming heeft gehandeld. Wel zegt de huidige artistiek leider van de Los Angeles Opera dat de tijden zijn veranderd.

Plácido Domingo: 'Beschuldigingen seksueel misbruik inaccuraat' | RTL Boulevard