1. N-VA wil Vlaamse canon, maar broer van Bart De Wever is daartegen gekant: “Een bar slecht idee”  Het Nieuwsblad
  2. De 'Vlaamse canon' moet een natie bouwen, maar wordt meteen afgeschoten  De Morgen
  3. Ook sp.a valt uit de boot: “Onze lat lag blijkbaar te hoog, onze eisen te sociaal”  Het Laatste Nieuws
  4. Het minste wat je van de startnota kan zeggen, is dat hij grotendeels coherent is. Coherent rechts-nationalistisch  De Morgen
  5. De vaandelvlucht van De Wever is helemaal geen primeur in de Belgische politiek  De Morgen
  6. Hele verhaal bekijken via Google Nieuws
In de startnota waar Jan Jambon (N-VA) vandaag mee aan de slag gaat voor het maken van een regeerakkoord voor de nieuwe Vlaamse regering, maakt zijn partij...

N-VA wil Vlaamse canon, maar broer van Bart De Wever is daar... - Het Nieuwsblad

Dé Vlaamse opdracht volgens Bart De Wever is om een ‘wij’ te definiëren. Aan nieuwkomers om te bewijzen dat ze erbij willen.

Startnota van De Wever stuurt Vlaanderen rechtsaf - De Standaard

Peter De Roover verantwoordt de keuze van de N-VA om in Vlaanderen een Zweedse coalitie op de been te helpen, zonder het Vlaams Belang.Peter De Roover verantwoordt de keuze van de N-VA om in Vlaanderen een Zweedse coalitie op de been te helpen, zonder het Vlaams Belang.

Hand aan de Vlaamse ploeg is een Vlaams-nationale plicht - Doorbraak.be

Peter De Roover verantwoordt de keuze van de N-VA om in Vlaanderen een Zweedse coalitie op de been te helpen, zonder het Vlaams Belang.

Hand aan de Vlaamse ploeg is een Vlaams-nationale plicht - Doorbraak.be

Vlaanderen moet de komende jaren 120.000 extra jobs creëren om een werkzaamheidsgraad van 80 procent te bereiken. Dat staat in de startnota van formateur Bart De Wever (N-VA). Een zeer ambitieus plan, dat enkel kan gerealiseerd worden als de volgende Vlaamse regering haar fiscale hefbomen en bevoegdheden optimaal gebruikt. Die kans is echter klein.Vlaanderen moet de komende jaren 120.000 extra jobs creëren om een werkzaamheidsgraad van 80 procent te bereiken. Dat staat in de startnota van formateur Bart De Wever (N-VA). Een zeer ambitieus plan, dat enkel kan gerealiseerd worden als de volgende Vlaamse regering haar fiscale hefbomen en bevoegdheden optimaal gebruikt. Die kans is echter klein.

120.000 extra Vlaamse jobs is zeer ambitieus, maar weinig realistisch - Beleid - Trends

Privacy settings

Privacy settings

Lees mee tussen de regels van Bart De Wevers startnota

De formatienota ontleed

Privacy settings

Onze stembrief is niets meer dan een gewetenszalvende oplichting van een illusior systeem om het volk te mennen zonder te jennen.  Onze stembrief is niets meer dan een gewetenszalvende oplichting van een illusior systeem om het volk te mennen zonder te jennen.  

We leven in een egocratie vermomd als democratie - Doorbraak.be

Onze stembrief is niets meer dan een gewetenszalvende oplichting van een illusior systeem om het volk te mennen zonder te jennen.  

We leven in een egocratie vermomd als democratie - Doorbraak.be