1. Bomvolle kerk neemt afscheid van 'matchbox' Lambrecht: “Bjor... (Aalter)  Het Nieuwsblad
  2. Bjorg Lambrecht begraven: "Dit afscheid valt ons super zwaar"  Sporza.be
  3. Ook West-Vlamingen op begrafenis Bjorg Lambrecht  Focus en WTV
  4. Woorden van moeder ontroeren iedereen tijdens afscheid van Bjorg Lambrecht (22): “De leegte die je achterlaat, is ondraaglijk”  Het Laatste Nieuws
  5. Minder beloften bij Lotto-Soudal vanaf volgend seizoen  Wielerkrant.be
  6. Hele verhaal bekijken via Google Nieuws
Een rastalent op de fiets, een schone mens ernaast. De ouders, vriendin, vrienden en collega-renners van de in Polen overleden ‘pocketklimmer’ Bjorn Lambre...

Bomvolle kerk neemt afscheid van ‘matchbox’ Lambrecht: “Bjor... (Aalter) - Het Nieuwsblad

Honderden bezoekers hebben vandaag het afscheid bijgewoond van de vorige week overleden wielrenner Bjorg Lambrecht. Buiten bij de kerk in de Belgische plaats Knesselare was een groot scherm geplaatst voor de plechtigheid voor de 22-jarige renner van Lotto-Soudal.Honderden bezoekers hebben vandaag het afscheid bijgewoond van de vorige week overleden wielrenner Bjorg Lambrecht. Buiten bij de kerk in de Belgische plaats Knesselare was een groot scherm geplaatst voor de plechtigheid voor de 22-jarige renner van Lotto-Soudal.

Wielertalent Lambrecht onder grote belangstelling begraven | RTL Nieuws

Lotto Soudal start maandag aan de BinckBank Tour met gemengde gevoelens. De ploeg van de overleden Bjorg Lambrecht wil dolgraag een ode brengen aan de jonge klimmer door te presteren, maar ploegleider Herman Frison weet dat dat lastig wordt. De ploeg bracht zondag een bezoek aan het mortuarium en een dag later gaan d Lotto Soudal start maandag aan de BinckBank Tour met gemengde gevoelens. De ploeg van de overleden Bjorg Lambrecht wil dolgraag een ode brengen aan de jonge klimmer door te p..

Lotto Soudal wil met 'donkere schaduw' presteren voor Wellens in BinckBank Tour | In de Leiderstrui

Privacy settings

Onder meer renner Harm Vanhoucke, televisiepresentator Karl Vannieuwkerke en zwemster Fanny Lecluyse (partner van Victor Campenaerts) waren aanwezig.De kerk was te klein voor het aantal opgedaagde mensen. Op het dorpsplein stond een groot scherm om de plechtigheid te kunnen volgen. Daar maakten enkele honderden mensen gebruik van. De kist werd op de tonen van 'No Sound But TheFamilie, vrienden en sympathisanten hebben vandaag afscheid genomen van de overleden renner Bjorg Lambrecht in de Sint-Willibrorduskerk van Knesselare. Onder hen ook een aantal West-Vlamingen.

Ook West-Vlamingen op begrafenis Bjorg Lambrecht | Focus en WTV

“Thoughts with @Lotto_Soudal, the Lambrecht family and all of Bjorg’s friends as they say goodbye to him today in Belgium. I can’t imagine how difficult it must be, but have no doubt that all within the cycling community are sending their condolences & strength.”

Tao Geoghegan Hart on Twitter: "Thoughts with @Lotto_Soudal, the Lambrecht family and all of Bjorg’s friends as they say goodbye to him today in Belgium. I can’t imagine how difficult it must be, but have no doubt that all within the cycling community are sending their condolences & strength."

Een bomvolle kerk in Knesselare heeft afscheid genomen van Bjorg Lambrecht. Tal van wielerprominenten waren erbij. Zeker bij zijn ploeg Lotto Soudal waren ze in grote getalen aanwezig. Naast zijn familie en vriendin konden ook buiten de kerk mensen de plechtigheid volgen op grote schermen.Een bomvolle kerk in Knesselare heeft afscheid genomen van Bjorg Lambrecht. Tal van wielerprominenten waren erbij. Zeker bij zijn ploeg Lotto Soudal waren ze in grote getalen aanwezig. Naast zijn familie en vriendin konden ook buiten de kerk mensen de plechtigheid volgen op grote schermen.

Afscheid van Bjorg Lambrecht met uitvaartplechtigheid in Knesselare | Wielerkrant.be

Familie, vrienden en sympathisanten hebben dinsdag afscheid genomen van de overleden renner Bjorg Lambrecht in de Sint-Willibrorduskerk van Knesselare. Naa...

IN BEELD. Wielerwereld neemt afscheid van Bjorg Lambrecht - Gazet van Antwerpen Mobile

In het Belgische Knesselare is afscheid genomen van wielrenner Bjorg Lambrecht. De 22-jarige wielrenner van Lotto-Soudal overleed vorige na een val in de Ronde van Polen. Het afscheid vond plaats in de Sint-Willibrorduskerk. Vanwege de grote belangstelling werd buiten de kerk een groot scherm geplaatst, zodat een paar honderd mee konden kijken. Vijf ploeggenoten en oud-ploegmaat Andre…

België huilt bij het afscheid van de overleden wielrenner Bjorg Lambrecht (22) | Sportnieuws

Vandaag hebben familie, vrienden en collega's in de Sint-Willibrorduskerk van Knesselare afscheid genomen van Bjorg Lambrecht (22). Het topklimtalent van Lotto-Soudal overleed vorige week na een val in Polen. Vandaag hebben familie, vrienden en collega's in de Sint-Willibrorduskerk van Knesselare afscheid genomen van Bjorg Lambrecht (22). Het topklimtalent van Lotto-Soudal overleed vorige week na een val in Polen.

Bjorg Lambrecht begraven: "Dit afscheid valt ons super zwaar" | sporza

Privacy settings

Honderden vrienden, familieleden, supporters, dorpsgenoten en wielercollega’s hebben afscheid genomen van Bjorg Lambrecht (22). Een week geleden kwam Belgi...

Moeder Bjorg Lambrecht tijdens uitvaart: 'De leegte is ondra... - De Standaard

De dood van Bjorg Lambrecht blijft nazinderen. Tijdens de begrafenis van de renner verwoordde Lotto-Soudal-ploegmanager Marc Sergeant zijn gevoel als volgt: "Het zal heel lang duren voor dit verwerkt is."De dood van Bjorg Lambrecht blijft nazinderen. Tijdens de begrafenis van de renner verwoordde Lotto-Soudal-ploegmanager Marc Sergeant zijn gevoel als volgt: "Het zal heel lang duren voor dit verwerkt is."

"Het zal heel lang duren voor we de dood van Bjorg verwerkt hebben" | sporza

Familie, vrienden, teammaats en dorpsgenoten brachten vandaag een laatste saluut aan Bjorg Lambrecht tijdens diens uitvaart in zijn woonplaats Knesselare. De 22-jarige Belg kwam vorige week te overlijden na een zware valpartij in de Ronde van Polen.Familie, vrienden, teammaats en dorpsgenoten brachten vandaag een laatste saluut aan Bjorg Lambrecht tijdens diens …

Naasten nemen afscheid van Bjorg Lambrecht tijdens uitvaart | WielerFlits

In de Belgische plaats Knesselare is dinsdag in de Sint-Willibrorduskerk afscheid genomen van de vorige week overleden wielrenner Bjorg Lambrecht.

Video: Veel tranen bij afscheid van overleden wielrenner Lam... - De Limburger Mobile

Privacy settings

Honderden vrienden, familieleden, supporters en wielercollega’s nemen momenteel afscheid van Bjorg Lambrecht (22), het Belgische wielertalent dat vorige we...

Knesselare neemt massaal afscheid van “kleine koning” Bjorg ... - Het Belang van Limburg Mobile

Vandaag wordt Bjorg Lambrecht begraven. Veel vrienden, familie en collega's wonen de plechtigheid in de kerk van Knesselare bij.Vandaag wordt Bjorg Lambrecht begraven. Veel vrienden, familie en collega's wonen de plechtigheid in de kerk van Knesselare bij.

Fotoreeks: wielerwereld neemt afscheid van Bjorg Lambrecht | sporza

Onder grote belangstelling is dinsdag in zijn thuisdorp Knesselare afscheid genomen van Bjorg Lambrecht, de Belgische wielrenner die vorige week maandag op 22-jarige leeftijd overleed na een valpartij in de Ronde van Polen.Onder grote belangstelling is dinsdag in zijn thuisdorp Knesselare afscheid genomen van Bjorg Lambrecht, de Belgische wielrenner die vorige week maandag op 22-jarige leeftijd overleed na een valpartij in de Ronde van Polen.

Honderden mensen nemen afscheid van wielrenner Lambrecht | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

In de Sint-Willibrorduskerk in Knesselare hebben honderden vrienden, familieleden, wielercollega's en fans afscheid genomen van Bjorg Lambrecht (22). De renner van Lotto-Soudal kwam vorige week om het leven na een val in de Ronde van Polen.In de Sint-Willibrorduskerk in Knesselare hebben honderden vrienden, familieleden, wielercollega's en fans afscheid genomen van Bjorg Lambrecht (22). De renner van Lotto-Soudal kwam vorige week om het leven na een val in de Ronde van Polen.