De formatienota ontleed  De Tijd

De wereld verandert. Europa verandert. Vlaanderen verandert. En verandering gaat gepaard met onzekerheid. Maar ook met kansen. En het is aan ons om te ...

Hele verhaal bekijken via Google Nieuws
Lees mee tussen de regels van Bart De Wevers startnota

De formatienota ontleed

Groen ziet naar eigen zeggen de stempel van Vlaams Belang op de startnota van Vlaams informateur Bart De Wever. “In schril contrast met de grote vaagheid o...

Groen ziet stempel Vlaams Belang op startnota Vlaamse regeri... - Het Nieuwsblad

Dé Vlaamse opdracht volgens Bart De Wever is om een ‘wij’ te definiëren. Aan nieuwkomers om te bewijzen dat ze erbij willen.

Startnota van De Wever stuurt Vlaanderen rechtsaf - De Standaard

Peter De Roover verantwoordt de keuze van de N-VA om in Vlaanderen een Zweedse coalitie op de been te helpen, zonder het Vlaams Belang.Peter De Roover verantwoordt de keuze van de N-VA om in Vlaanderen een Zweedse coalitie op de been te helpen, zonder het Vlaams Belang.

Hand aan de Vlaamse ploeg is een Vlaams-nationale plicht - Doorbraak.be

Peter De Roover verantwoordt de keuze van de N-VA om in Vlaanderen een Zweedse coalitie op de been te helpen, zonder het Vlaams Belang.

Hand aan de Vlaamse ploeg is een Vlaams-nationale plicht - Doorbraak.be

Privacy settings

Privacy settings

Vlaanderen moet de komende jaren 120.000 extra jobs creëren om een werkzaamheidsgraad van 80 procent te bereiken. Dat staat in de startnota van formateur Bart De Wever (N-VA). Een zeer ambitieus plan, dat enkel kan gerealiseerd worden als de volgende Vlaamse regering haar fiscale hefbomen en bevoegdheden optimaal gebruikt. Die kans is echter klein.Vlaanderen moet de komende jaren 120.000 extra jobs creëren om een werkzaamheidsgraad van 80 procent te bereiken. Dat staat in de startnota van formateur Bart De Wever (N-VA). Een zeer ambitieus plan, dat enkel kan gerealiseerd worden als de volgende Vlaamse regering haar fiscale hefbomen en bevoegdheden optimaal gebruikt. Die kans is echter klein.

120.000 extra Vlaamse jobs is zeer ambitieus, maar weinig realistisch - Beleid - Trends

Privacy settings

Onze stembrief is niets meer dan een gewetenszalvende oplichting van een illusior systeem om het volk te mennen zonder te jennen.  Onze stembrief is niets meer dan een gewetenszalvende oplichting van een illusior systeem om het volk te mennen zonder te jennen.  

We leven in een egocratie vermomd als democratie - Doorbraak.be

Onze stembrief is niets meer dan een gewetenszalvende oplichting van een illusior systeem om het volk te mennen zonder te jennen.  

We leven in een egocratie vermomd als democratie - Doorbraak.be