Tom Van Grieken: "Er hebben mij meer N-VA'ers dan journalisten gebeld"  VRT NWS

Op social media regent het bijtende commentaren van ontgoochelde Vlaams Belangkiezers. Maar ook bij N-VA leeft een sentiment van ontevredenheid dat de ...

Hele verhaal bekijken via Google Nieuws
Veel N-VA'ers zouden de ontgoocheling van VB-voorzitter Tom Van Grieken delen. Veel N-VA'ers zouden de ontgoocheling van VB-voorzitter Tom Van Grieken delen.

Tom Van Grieken: "Er hebben mij meer N-VA'ers dan journalisten gebeld" | VRT NWS

N-VA-kopstuk Theo Francken verdedigde vandaag de coalitiekeuze van de N-VA tegenover zijn volgers op Facebook. Zo wijst hij naar de andere partijen - CD&V, Open Vld, sp.a en Groen - voor het 'mislopen' van een constructie met Vlaams Belang. "Voor de andere partijen was zelfs praten met het Vlaams Belang niet mogelijk. Dat is natuurlijk iets wat bijzonder betreurenswaardig en niet democratisch is", stelt Francken in een filmpje op Facebook.N-VA-kopstuk Theo Francken verdedigde vandaag de coalitiekeuze van de N-VA tegenover zijn volgers op Facebook. Zo wijst hij naar de andere partijen - CD&V, Open Vld, sp.a en Groen - voor het 'mislopen' van een constructie met Vlaams Belang. "Voor de andere partijen was zelfs praten met het Vlaams Belang niet mogelijk. Dat is natuurlijk iets wat bijzonder betreurenswaardig en niet democratisch is", stelt Francken in een filmpje op Facebook.

Francken: "Voor andere partijen was zelfs praten met VB onmogelijk"

De ontevredenheid bij tal van N-VA'ers is groot nu is gekozen om zonder winnaar Vlaams Belang verder te doen. Dat zegt ook Van Grieken.De ontevredenheid bij tal van N-VA'ers is groot nu is gekozen om zonder winnaar Vlaams Belang verder te doen. Dat zegt ook Van Grieken.

Van Grieken: "Er hebben mij al veel boze N-VA'ers gebeld"