Treinstaking van zaterdag gaat door, op derde festivaldag Pukkelpop  VRT NWS

De staking bij de NMBS van de onafhankelijke spoorbond OVS gaat zaterdag gewoon door. De verzoeningsvergadering deze ochtend met de directie van de ...

Hele verhaal bekijken via Google Nieuws
Zaterdag zal het treinverkeer verstoord zijn door een staking bij de spoorbond OVS. De staking valt in het weekend van het Pukkelpopfestival.Zaterdag zal het treinverkeer verstoord zijn door een staking bij de spoorbond OVS. De staking valt in het weekend van het Pukkelpopfestival.

Treinstaking van zaterdag gaat door, op derde festivaldag Pukkelpop | VRT NWS

De onafhankelijke spoorvakbond OVS staakt komende zaterdag. De NMBS zal proberen om de hinder voor Pukkelpopgangers zo veel mogelijk te beperken.

Onafhankelijke spoorvakbond staakt tijdens Pukkelpop - De Standaard

De onafhankelijke spoorvakbond OVS staakt komende zaterdag. De NMBS zal proberen om de hinder voor Pukkelpopgangers zo veel mogelijk te beperken.

Treinstaking tijdens Pukkelpop - Het Nieuwsblad

Privacy settings

Privacy settings

De onafhankelijke vakbond OVS bij de treinbegeleiders gaat staken op zaterdag 17 augustus.

Spoor staakt op zaterdag | De Tijd

Komende zaterdag - 17 augustus 2019 - zullen er in België minder treinen rijden als gevolg van een staking. De Belgische spoorwegen (NMBS) werken momenteelKomende zaterdag - 17 augustus 2019 - zullen er in België minder treinen rijden als gevolg van een staking. De Belgische spoorwegen (NMBS) werken momenteel

Staking bij Belgische spoorwegen (NMBS) op zaterdag 17 augustus

Privacy settings

De onafhankelijke spoorvakbond OVS staakt op zaterdag 17 augustus - middenin het weekend van het festival Pukkelpop. Dat meldt de NMBS. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, zal de NMBS een gegarandeerde treindienst organiseren.De onafhankelijke spoorvakbond OVS staakt op zaterdag 17 augustus - middenin het weekend van het festival Pukkelpop. Dat meldt de NMBS. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, zal de NMBS een gegarandeerde treindienst organiseren.

Onafhankelijke spoorbond OVS legt werk neer tijdens Pukkelpop | Metro