Hand aan de Vlaamse ploeg is een Vlaams-nationale plicht  Doorbraak.be

Peter De Roover verantwoordt de keuze van de N-VA om in Vlaanderen een Zweedse coalitie op de been te helpen, zonder het Vlaams Belang.

Hele verhaal bekijken via Google Nieuws
Peter De Roover verantwoordt de keuze van de N-VA om in Vlaanderen een Zweedse coalitie op de been te helpen, zonder het Vlaams Belang.Peter De Roover verantwoordt de keuze van de N-VA om in Vlaanderen een Zweedse coalitie op de been te helpen, zonder het Vlaams Belang.

Hand aan de Vlaamse ploeg is een Vlaams-nationale plicht - Doorbraak.be

Peter De Roover verantwoordt de keuze van de N-VA om in Vlaanderen een Zweedse coalitie op de been te helpen, zonder het Vlaams Belang.

Hand aan de Vlaamse ploeg is een Vlaams-nationale plicht - Doorbraak.be

Groen ziet naar eigen zeggen de stempel van Vlaams Belang op de startnota van Vlaams informateur Bart De Wever. “In schril contrast met de grote vaagheid o...

Groen ziet stempel Vlaams Belang op startnota Vlaamse regeri... - Het Nieuwsblad

De Vlaamse regering wil de volgende jaren minstens 120.000 Vlamingen extra aan een job helpen. Een werkzaamheidsgraad van 80 procent is het doel. Dat staat in de startnota die Vlaams informateur Bart De Wever vandaag openbaar maakte.De Vlaamse regering wil de volgende jaren minstens 120.000 Vlamingen extra aan een job helpen. Een werkzaamheidsgraad van 80 procent is het doel. Dat staat in de startnota die Vlaams informateur Bart De Wever vandaag openbaar maakte.

Startnota: minstens 120.000 banen creëren - ATV

De startnota die de N-VA heeft voorgelegd, en die ondertussen werd aanvaard als basis voor een nieuwe Zweedse coalitie door Open Vld en CD&V, heeft het voordeel van de duidelijkheid. De toon van de nieuwe Vlaamse Regering is gezet en het deuntje is gekend: In Vlaanderen zal het geld regeren. En dit

Startnota nieuwe Vlaamse regering: in Vlaanderen zal het geld regeren | DeWereldMorgen.be

Privacy settings

“Gezin minus 1 op vakantie”: Informateur Bart De Wever postte een foto waarop hij zijn echtgenote en vier kinderen dropt op de luchthaven. Een beeld dat aa...

Net voor de formatie: Bart De Wever neemt op luchthaven afsc... - Gazet van Antwerpen

In zijn formateursnota spaart Bart De Wever geen enkel heilig huisje. Hij is strenger voor nieuwkomers en schaft de woonbonus en de provincies af.

De Wever zet hoog in bij start Vlaamse onderhandelingen | De Tijd

Privacy settings

Informateur Bart De Wever (N-VA) heeft een startnota voor de Vlaamse regeringsonderhandelingen vrijgeven. ‘Het is onze ambitie om ons te meten met de Scand...

Bart De Wever lanceert startnota: meer jobs, geen betonstop ... - De Standaard

Onze stembrief is niets meer dan een gewetenszalvende oplichting van een illusior systeem om het volk te mennen zonder te jennen.  Onze stembrief is niets meer dan een gewetenszalvende oplichting van een illusior systeem om het volk te mennen zonder te jennen.  

We leven in een egocratie vermomd als democratie - Doorbraak.be

Onze stembrief is niets meer dan een gewetenszalvende oplichting van een illusior systeem om het volk te mennen zonder te jennen.  

We leven in een egocratie vermomd als democratie - Doorbraak.be