Ook Facebook liet onderaannemers naar opnames van gesprekken luisteren  VTM NIEUWS

Ook Facebook heeft onderaannemers ingezet om opnames van gesprekken van gebruikers te beluisteren. Dat heeft Facebook dinsdag bevestigd aan het ...

Hele verhaal bekijken via Google Nieuws
Facebook heeft medewerkers van buitenaf ingehuurd om audiofragmenten van gebruikers uit te schrijven, meldt Bloomberg op basis van anonieme bronnen.Facebook heeft medewerkers van buitenaf ingehuurd om audiofragmenten van gebruikers uit te schrijven, meldt Bloomberg op basis van anonieme bronnen.

'Facebook huurde medewerkers in om audio van gebruikers uit te schrijven' | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Ook Facebook heeft onderaannemers ingezet om opnames van gesprekken van gebruikers te beluisteren. Dat heeft Facebook dinsdag bevestigd aan het persagentsc...

Ook Facebook liet onderaannemers naar opnames van gesprekken... - De Standaard

Dat heeft het bedrijf bevestigd aan het persagentschap Bloomberg. Intussen zijn de praktijken stopgezet.Dat heeft het bedrijf bevestigd aan het persagentschap Bloomberg. Intussen zijn de praktijken stopgezet.

Alle grote jongens deden het dus: ook Facebook luisterde mee met huiskamergesprekken | VRT NWS

Het bedrijf huurde mensen van buitenaf in om mee te luisteren naar berichten van gebruikers. Vergelijkbare situaties deden zich voor bij Microsoft, Google,…Het bedrijf huurde mensen van buitenaf in om mee te luisteren naar berichten van gebruikers. Vergelijkbare situaties deden zich voor bij Microsoft, Google, Apple en Amazon.

Ook Facebook liet medewerkers meeluisteren naar audioberichten - NRC