Miley Cyrus kussend gespot met vrouw na breuk met Liam Hemsworth  Metro België

Daags nadat Miley Cyrus (26) en Liam Hemsworth (29) het nieuws bekendmaakten van hun relatiebreuk, is de zangeres al kussend gespot met actrice Kaitlynn ...

Hele verhaal bekijken via Google Nieuws
Daags nadat Miley Cyrus (26) en Liam Hemsworth (29) het nieuws bekendmaakten van hun relatiebreuk, is de zangeres al kussend gespot met actrice Kaitlynn Carter. Haar huwelijk met de Australische acteur hield acht maanden stand.Daags nadat Miley Cyrus (26) en Liam Hemsworth (29) het nieuws bekendmaakten van hun relatiebreuk, is de zangeres al kussend gespot met actrice Kaitlynn Carter. Haar huwelijk met de Australische acteur hield acht maanden stand.

Miley Cyrus kussend gespot met vrouw na breuk met Liam Hemsworth | Metro

Privacy settings

Ze waren nog maar pas getrouwd en het huwelijk van de Australische acteur Liam Hemsworth (29) en de Amerikaanse zangeres Miley Cyrus (26) is al voorbij.

Huwelijk Miley Cyrus en Liam Hemsworth na 8 maanden voorbij - De Standaard

Miley Cyrus just shut down speculation that she and Liam Hemsworth have broken up in the best way possible. The star posted a touching tribute on her Instagram and Twitter accounts, in celebration of her tenth-anniversary with Hemsworth. And in the same tribute, she called out her detractors. "Good to see everyone is as dumb as they were in 2009!"

Miley Cyrus Just Had The Best Clap Back for Haters Who Doubt Her Marriage with Liam Hemsworth

The couple have been married since DecemberThe couple have been married since December

Liam Hemsworth Declares Himself 'Husband Goals' After Snapping Photo of Wife Miley Cyrus | PEOPLE.com

The couple have been married since December

Liam Hemsworth Declares Himself 'Husband Goals' After Snapping Photo of Wife Miley Cyrus | PEOPLE.com

“There is hope @MileyCyrus and @LiamHemsworth "will get back together again.” https://t.co/sGEzLs1Ihx”

Perez Hilton on Twitter: "There is hope @MileyCyrus and @LiamHemsworth "will get back together again.” https://t.co/sGEzLs1Ihx"

“Miley Cyrus remains optimistic that she and Liam Hemsworth will get back together! https://t.co/4XU505cdVt”

Perez on Twitter: "Miley Cyrus remains optimistic that she and Liam Hemsworth will get back together! https://t.co/4XU505cdVt"

“straights: love is dead now that miley and liam broke up queer ppl:”

Jill Gutowitz on Twitter: "straights: love is dead now that miley and liam broke up queer ppl:… "

“Liam Hemsworth has issued his first and only statement following break up with Miley Cyrus #upwith6”

Heidi Alagha on Twitter: "Liam Hemsworth has issued his first and only statement following break up with Miley Cyrus #upwith6… "

Na een huwelijk van acht maanden en een knipperlichtrelatie van tien jaar raakte afgelopen weekend bekend dat Miley Cyrus (28) en Liam Hemsworth (29) uit e...

Nog maar net gescheiden, maar Miley Cyrus nu al kussend betr... - Gazet van Antwerpen

Miley Cyrus is zoenend op een boot gefotografeerd met Kaitlynn Carter, de ex van realityster Brody Jenner. Dit gebeurde twee dagen na de bekendmaking dat de zangeres en haar echtgenoot Liam Hemsworth uit elkaar zijn.Miley Cyrus is zoenend op een boot gefotografeerd met Kaitlynn Carter, de ex van realityster Brody Jenner. Dit gebeurde twee dagen na de bekendmaking dat de zangeres en haar echtgenoot Liam Hemsworth uit elkaar zijn.

Miley Cyrus zoenend met ex-vrouw Brody Jenner gefotografeerd | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Ze waren nog maar pas getrouwd en het huwelijk van de Australische acteur Liam Hemsworth (29) en de Amerikaanse zangeres Miley Cyrus (26) is al voorbij.

Huwelijk Miley Cyrus al na 8 maanden voorbij - Het Nieuwsblad

Liam Hemsworth wenst Miley het beste - wel.nlLiam Hemsworth heeft op Instagram gereageerd op zijn breuk met Miley Cyrus. De 29-jarige acteur kent geen wrok. "Hallo allemaal. Miley en ik zijn recent uit elkaar gegaan. Ik wens haar het allerbeste en niets dan gezondheid en geluk", laat hij weten. De twee waren nog geen jaar getrouwd.

Liam Hemsworth wenst Miley het beste – Wel.nl

Slechts een jaar nadat ze in het huwelijksbootje zijn gestapt, hebben Miley Cyrus en Liam Hemsworth alweer besloten het bijltje erbij neer te gooien. Volgens People Magazine begonnen de geruchten zaterdag, nadat de popster een foto van zichzelf op Instagram plaatste zonder trouwring.Slechts een jaar nadat ze in het huwelijksbootje zijn gestapt, hebben Miley Cyrus en Liam Hemsworth alweer besloten het bijltje erbij neer te gooien. Volgens People Magazine begonnen de geruchten zaterdag, nadat de popster een foto van zichzelf op Instagram plaatste zonder trouwring.

Miley Cyrus en Liam Hemsworth uit elkaar | RTL Boulevard

Liam Hemsworth heeft voor het eerst gereageerd op zijn stukgelopen huwelijk met Miley Cyrus. Een dag nadat bekend werd dat de twee tot ieders verbazing uit elkaar zijn werd hij gespot in Byron Bay in Australië, waar hij steun zoekt bij zijn broer Chris.Liam Hemsworth heeft voor het eerst gereageerd op zijn stukgelopen huwelijk met Miley Cyrus. Een dag nadat bekend werd dat de twee tot ieders verbazing uit elkaar zijn werd hij gespot in Byron Bay in Australië, waar hij steun zoekt bij zijn broer Chris.

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn na 9 maanden huwelijk uit elkaar. Liam reageert nu voor het eerst op de breuk via Instagram.Hij deelt een bericht op Instagram

Liam Hemsworth reageert via Instagram op breuk Miley Cyrus

Het powerkoppel gaat scheiden.Het powerkoppel gaat scheiden.

Officieel: Liam Hemsworth verlaat Miley Cyrus na vermoedelijke affaire met vrouw (foto's) | Filmtotaal filmnieuws

Het huwelijk tussen de Australische acteur Liam Hemsworth (29) en de Amerikaanse zangeres Miley Cyrus (26) is al voorbij. Ze waren amper acht maanden getrouwd.Het huwelijk tussen de Australische acteur Liam Hemsworth (29) en de Amerikaanse zangeres Miley Cyrus (26) is al voorbij. Ze waren amper acht maanden getrouwd.

Slecht nieuws over Miley Cyrus | Nieuws365