1. Techinvesteerder Prosus schiet hoger bij beursdebuut  De Tijd
  2. Aandeel techreus Prosus schiet 30% omhoog bij beursdebuut in Amsterdam  Het Laatste Nieuws
  3. Prosus, prosa, prosum  De Tijd
  4. Prosus knalt omhoog tijdens grootste Nederlandse beursgang ooit  NU.nl
  5. Wat betekent de bestorming van de Nederlandse beurs door de techreus Prosus?  Volkskrant
  6. Hele verhaal bekijken via Google Nieuws
Techholding Prosus schiet op de eerste beursdag in Amsterdam 31 procent hoger. Prosus is vooral een manier om in de Chinese e-commercereus Tencent te beleggen. Al gebeurt dat tegen een kleinere korting dan op de beurs van Johannesburg.

Techinvesteerder Prosus schiet hoger bij beursdebuut | De Tijd

Het aandeel Prosus schoot woensdag omhoog bij zijn debuut op Beursplein 5. De dochter van de Zuid-Afrikaanse techgigant Naspers kreeg een referentieprijs van 58,70 euro mee, maar stond bij de eerste handelsbeweging al op 76 euro. Dat is een stijging van bijna 30 procent.Het aandeel Prosus schoot woensdag omhoog bij zijn debuut op Beursplein 5. De dochter van de Zuid-Afrikaanse techgigant Naspers kreeg een referentieprijs van 58,70 euro mee, maar stond bij de eerste handelsbeweging al op 76 euro. Dat is een stijging van bijna 30 procent.

AMSTERDAM (AFN) - De aandelenbeurs in Amsterdam zal woensdag waarschijnlijk met winst beginnen. Ook elders in Europa lijken de beurzen hoger te openen. Beleggers wachten vooral op de Europese Centrale Bank (ECB), die donderdag naar verwachting met...

'Positief begin voor Damrak' | IEX.nl

De koers van het nieuwe Amsterdamse beursfonds Prosus stijgt meteen. De eerste koers was 76 euro, dat is ruim 29 procent meer dan de referentiekoers van 58,70 euro.De koers van het nieuwe Amsterdamse beursfonds Prosus stijgt meteen. De eerste koers was 76 euro, dat is ruim 29 procent meer dan de referentiekoers van 58,70 euro.

Grootste Amsterdamse beursgang ooit: Prosus stijgt 29 procent | RTLZ

Investeerder Naspers: Amsterdam beleeft woensdag met Prosus een beursgang van recordomvang. In de verkoop: een aandelenbelang in techbedrijf Tencent en een…Investeerder Naspers: Amsterdam beleeft woensdag met Prosus een beursgang van recordomvang. In de verkoop: een aandelenbelang in techbedrijf Tencent en een aantal verliesgevende start-ups.

Beursnieuweling leunt op Chinese goudmijn - NRC

Prosus, een dochteronderneming van het Zuid-Afrikaanse techbedrijf Naspers, knalt woensdag omhoog tijdens zijn debuut op de Amsterdamse beurs. Het aandeel opent 30 procent boven de introductieprijs.Prosus, een dochteronderneming van het Zuid-Afrikaanse techbedrijf Naspers, knalt woensdag omhoog tijdens zijn debuut op de Amsterdamse beurs. Het aandeel opent 30 procent boven de introductieprijs.

Prosus knalt omhoog tijdens grootste Nederlandse beursgang ooit | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Privacy settings

Het Zuid-Afrikaanse Naspers splitst zijn onlineactiviteiten af en brengt die woensdag onder de naam Prosus naar de beurs in Amsterdam. Met zijn belang in Tencent won Naspers al de hoofdprijs, maar beleggers hopen op meer kaskrakers.Het Zuid-Afrikaanse Naspers splitst zijn onlineactiviteiten af en brengt die woensdag onder de naam Prosus naar de beurs in Amsterdam. Met zijn belang in Tencent won Naspers al de hoofdprijs, maar beleggers hopen op meer kaskrakers.

Cookiewall | Het Financieele Dagblad

Onafhankelijk beleggingsstrateeg Han Dieperik duidt het belang van de Amsterdamse beursdebutant Prosus voor beleggers. Een miljardenbedrijf.Onafhankelijk beleggingsstrateeg Han Dieperik duidt het belang van de Amsterdamse beursdebutant Prosus voor beleggers. Een miljardenbedrijf.

Prosus wordt zwaargewicht op Amsterdamse beurs met Chinees tintje

Door Han Dieperink, onafhankelijk beleggingsstrateeg (finanzen.nl) - Met een notering aan Euronext Amsterdam wordt Prosus naar verwachting in één keer het ...Door Han Dieperink, onafhankelijk beleggingsstrateeg (finanzen.nl) - Met een notering aan Euronext Amsterdam wordt Prosus naar verwachting in één keer het ...

Han Dieperink: 'Prosus wordt een nieuwe kolos op het Damrak, maar niemand die het kent' | 10-09-19 | finanzen.nl

Privacy settings

De dochter van het Zuid-Afrikaanse technologieconcern Naspers noteerde een openingskoers van €76. Dat is bijna 30% boven de referentiekoers die gisteren werd vastgesteld. De dochter van het Zuid-Afrikaanse technologieconcern Naspers noteerde een openingskoers van €76. Dat is bijna 30% boven de referentiekoers die gisteren werd vastgesteld.

Cookiewall | Het Financieele Dagblad

Dinsdag bestond hij nog niet, woensdag was technologieconcern Prosus ineens het op twee na grootste bedrijf aan de Amsterdamse aandelenbeurs. Enkel...Dinsdag bestond hij nog niet, woensdag was technologieconcern Prosus ineens het op twee na grootste bedrijf aan de Amsterdamse aandelenbeurs. Enkel...

Wat betekent de bestorming van de Nederlandse beurs door de techreus Prosus? | De Volkskrant