1. Vegetariërs en veganisten hebben meer kans op een beroerte  Metro België
  2. Lopen vegetariërs en veganisten meer risico op een hersenbloeding?  Knack.be
  3. Hebben vegetariërs echt 20 procent meer kans op een beroerte?  Margriet
  4. Hele verhaal bekijken via Google Nieuws
Voor mensen die geen vlees eten is het risico op een beroerte iets hoger dan voor carnivoren, concluderen Britse onderzoekers. Tegelijk is de kans dat ze een hartaandoening krijgen duidelijk kleiner. De wetenschappers raden aan om altijd een gevarieerd bord samen te stellen.Voor mensen die geen vlees eten is het risico op een beroerte iets hoger dan voor carnivoren, concluderen Britse onderzoekers. Tegelijk is de kans dat ze een hartaandoening krijgen duidelijk kleiner. De wetenschappers raden aan om altijd een gevarieerd bord samen te stellen.

Vegetariërs en veganisten hebben meer kans op een beroerte | Metro

Uit een nieuw onderzoek van de Universiteit van Oxford is gebleken dat vegetariërs twintig procent meer kans hebben een beroerte. Maar hoe zit dat precies?Er komen een heleboel dingen bij kijken.

Hebben vegetariërs echt 20 procent meer kans op een beroerte?

Veganisten en vegetariërs lopen minder risico op hartziekten, maar hebben daarentegen 20% meer kans om een beroerte te krijgen dan vleeseters, dat concludeert nieuw onderzoek. Hoe moeten we dat resultaat interpreteren?Veganisten en vegetariërs lopen minder risico op hartziekten, maar hebben daarentegen 20% meer kans om een beroerte te krijgen dan vleeseters, dat concludeert nieuw onderzoek. Hoe moeten we dat resultaat interpreteren?

Lopen vegetariërs en veganisten meer risico op een hersenbloeding? - Gezondheid - Knack