1. Valverde geeft niet op: "We hebben Roglic al eens zien kraken in de slotweek"  Sporza.be
  2. Valverde slaat niet in paniek na tijdsverlies bergop: "Er is het terrein om de Vuelta te winnen"  Wielerkrant.be
  3. Fuglsang schudt iedereen uit het wiel in slopende slotklim, Vuelta-leider Roglič kraakt maar barst niet  Het Laatste Nieuws
  4. "Pogacar en jongeren worden probleem voor Valverde en de dertigers"  Sporza.be
  5. Valverde relativeert tijdverlies: “Niet mijn beste dag, maar ook niet mijn slechtste”  Het Nieuwsblad
  6. Hele verhaal bekijken via Google Nieuws

Na Luik-Bastenaken-Luik en de Dauphiné heeft Jakob Fuglsang nu ook een bergetappe in de Vuelta gewonnen. De Deen van Astana toonde zich de sterkste overlev...Na Luik-Bastenaken-Luik en de Dauphiné heeft Jakob Fuglsang nu ook een bergetappe in de Vuelta gewonnen. De Deen van Astana toonde zich de sterkste overlev...

Fuglsang zegeviert bovenop de Alto de la Cubilla, rode trui ... - Het Nieuwsblad Mobile

Primoz Roglic heeft maandag goede zaken gedaan in de Vuelta a España. De rodetruidrager verstevigde in de zware zestiende etappe zijn leiding in het algemeen klassement door nummer twee Alejandro Valverde uit het wiel te rijden op de slotklim. De ritwinst ging naar vluchter Jakob Fuglsang.Primoz Roglic heeft maandag goede zaken gedaan in de Vuelta a España. De rodetruidrager verstevigde in de zware zestiende etappe zijn leiding in het algemeen klassement door nummer twee Alejandro Valverde uit het wiel te rijden op de slotklim. De ritwinst ging naar vluchter Jakob Fuglsang.

Leider Roglic loopt verder uit op Valverde, Fuglsang wint zware bergrit | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Alejandro Valverde blijft verbazen door op zijn 39ste meer dan twee weken lang mee te doen voor de prijzen. In de zestiende etappe leek hij het voor het eerst moeilijker te hebben dan de andere kandidaten voor het podium. Valverde tilt er niet al te zwaar aan.Alejandro Valverde blijft verbazen door op zijn 39ste meer dan twee weken lang mee te doen voor de prijzen. In de zestiende etappe leek hij het voor het eerst moeilijker te hebben dan de andere kandidaten voor het podium. Valverde tilt er niet al te zwaar aan.

Valverde tilt niet te zwaar aan beperkt tijdsverlies | Wielerkrant.be

De Deen wint de zestiende etappe in de Vuelta, een zware bergrit één dag voor de rustdag. Primoz Roglic pareert een aanval op zijn leiderstrui.

Fuglsang wint op Alto de la Cubilla, Roglic houdt stand in rode trui | NOS

Jakob Fuglsang heeft in de mist de 16e etappe van de Vuelta gewonnen voor Astana. De Deen was de snelste in de superlange laatste klim, die gedomineerd werd door zijn ploeg. Miguel Angel Lopez viel namelijk klassementsleider Primoz Roglic en Tadej Pogacar aan. De maandag-etappe van de Vuelta is de laatste voor de rustdag en…

Superseizoen Fuglsang gaat door met etappewinst in de Vuelta | Sportnieuws

Alejandro Valverde is optimistisch voor de derde week van de Vuelta a Espana. De wereldkampioen staat tweede in het algemeen klassement achter een ontketende Primoz Roglic. Desondanks houdt de Spanjaard het vertrouwen dat hij zijn 2.48 minuten achterstand nog goed kan maken. ‘Het klopt dat we gisteren wat tijd verlor Alejandro Valverde is optimistisch voor de derde week van de Vuelta a Espana. De wereldkampioen staat tweede in het algemeen klassement achter een ontketende Primoz Roglic. D..

Valverde blijft optimistisch: 'Hebben Roglic vaker zien breken in deze fase' | In de Leiderstrui

Wielrennen: In de Ronde van Spanje gaat het crescendo voor Jumbo- Visma, met twee ritzeges en een kopman, Primoz Roglic, die onaantastbaar lijkt. Wie kan…Wielrennen: In de Ronde van Spanje gaat het crescendo voor Jumbo- Visma, met twee ritzeges en een kopman, Primoz Roglic, die onaantastbaar lijkt.

Roglic stevent af op eerste eindzege in een grote ronde - NRC

Privacy settings

Alejandro Valverde verloor vandaag 23 seconden op zijn concurrenten in de top van het klassement. De wereldkampioen had geen antwoord op een dubbele versnelling van Miguel Ángel López, Tadej Pogacar en later ook Primoz Roglic. "Het was nog best goed, ondanks alles", reageert Valverde. "Het was niet mijn slechtste dag, noch mijn beste."Alejandro Valverde verloor vandaag 23 seconden op zijn concurrenten in de top van het klassement …

Valverde verliest tijd: "Zelfs Roglic had een moment van zwakte" | WielerFlits

De zestiende etappe van de Ronde van Spanje is een korte, maar hevige bergrit van 144 km van Pravia naar de Alto de la Cubilla.

Fuglsang wint bergrit, Valverde en Quintana verliezen tijd | NOS

De Deen van Astana wint de zware rit met aankomst op Alto de la Cubilla. Rodetruidrager Primoz Roglic buigt een beetje, maar breekt niet. Zijn concurrenten verliezen tijd.

Fuglsang soleert naar zege in bergrit, Roglic houdt stand | NOS

Na Luik-Bastenaken-Luik en de Dauphiné heeft Jakob Fuglsang nu ook een bergetappe in de Vuelta gewonnen. Na Luik-Bastenaken-Luik en de Dauphiné heeft Jakob Fuglsang nu ook een bergetappe in de Vuelta gewonnen.

Jakob Fuglsang wint bergetappe in Vuelta, rode trui Roglic o... - De Standaard

Privacy settings