1. Zorgt Martinez voor verrassing in EK-selectie?  VoetbalNieuws.be
  2. Duivels scoren in Britse media: “Alsof Schotten met z'n allen op zoek waren naar een gat in het veld om in te schuilen”  Het Laatste Nieuws
  3. Ongeziene uithaal van Roberto Martinez  Voetbal België: Belgisch en internationaal voetbalnieuws, transfers, video, voetbalshop en reportages
  4. Duivels heersen in Hamden Park: "Alle landen zijn jaloers op zo'n speler"  VoetbalNieuws.be
  5. Degryse: "Alle landen ter wereld zijn jaloers op zo een speler"  VoetbalPrimeur.be
  6. Hele verhaal bekijken via Google Nieuws
De Rode Duivels zijn na de 0-4-zege in Schotland virtueel zeker van kwalificatie voor het EK en dus beginnen velen al te denken aan het eind...De Rode Duivels zijn na de 0-4-zege in Schotland virtueel zeker van kwalificatie voor het EK en dus beginnen velen al te denken aan het eind...

Zorgt Martinez voor verrassing in EK-selectie?

De Bilde over basisploeg van Martinez: 'Hij zal voor het evenwicht zorgen' | Voetbalprimeur

De Rode Duivels nemen het vanavond, in Hampden Park, op tegen Schotland. Na de moeizame overwinning tegen San Marino heeft onze nationale ploeg iets te recht te zetten en dat beseft Roberto Martinez maar al te goed.De Rode Duivels nemen het vanavond, in Hampden Park, op tegen Schotland. Na de moeizame overwinning tegen San Marino heeft onze nationale ploeg iets te recht te zetten en dat beseft Roberto Martinez maar al te goed.

'Martinez gooit elftal om én kiest voor één verrassing tegen Schotland' | Nieuws365

De Rode Duivels hebben in Hampden Park in Glasgow op de zesde speeldag in EK-kwalificatiegroep I met 0-4 gewonnen van Schotland. De Belgen - bij wie gelegenheidsaanvoerder Kevin De Bruyne de gevierde man was - behouden zo het maximum in de groep.De Rode Duivels hebben in Hampden Park in Glasgow op de zesde speeldag in EK-kwalificatiegroep I met 0-4 gewonnen van Schotland. De Belgen - bij wie gelegenheidsaanvoerder Kevin De Bruyne de gevierde man was - behouden zo het maximum in de groep.

De Bruyne dirigeert Rode Duivels voorbij Schotland | Metro

Roberto Martinez trad op 3 augustus 2016 in dienst als bondscoach van de Rode Duivels. De 46-jarige Spanjaard koos voluit voor Romelu Lukaku als eerste spits. Naar eigen zeggen zag hij de spits nooit eerder in zijn carrière zoals die nu is. “Romelu is ontzettend gelukkig en zó geconcentreerd. Dat heb ik nog nooit eerder gezien bij hem”, aldus Martinez tegenover de Franstalige krant La Dernière Heure.”Het wisselen van club heeft Rom duidelijk deugd gedaan. Bij Internazionale staat hij misschien wel voor de grootste uitdaging uit zijn carrière. Hij is hongerig en streeft naar succes.” De 26-jarige aanvaller nam een goede start bij de Nerazzuri met twee goals in twee competitiematchen. Lukaku tekende een vijfjarig contract.

Martinez blij met 'nieuwe Lukaku' - Voetbalbelgie.be

“Join us on @BBCScotNine for the ‘highlights’ from the @ScotlandNT v Belgium match. We’re live with @BBCchrismclaug in 10 mins on the BBC Scotland channel.”

Connie McLaughlin on Twitter: "Join us on @BBCScotNine for the ‘highlights’ from the @ScotlandNT v Belgium match. We’re live with @BBCchrismclaug in 10 mins on the BBC Scotland channel.… https://t.co/eZVQl68EsF"

“Ok, I’m calling it 182-0 Belgium vs. Scotland at this point. https://t.co/FzuQqADiZG”

Steven Ladurantaye on Twitter: "Ok, I’m calling it 182-0 Belgium vs. Scotland at this point.… "

“if McLeish had been Scotland boss during this performance v Belgium, he would have been slaughtered by the fans and the media”

Alan Fisher on Twitter: "if McLeish had been Scotland boss during this performance v Belgium, he would have been slaughtered by the fans and the media"

De Belgische nationale ploeg bereidt zich voor op de EK-kwalificatiematch in en tegen Schotland. Die wedstrijd gaat maandagavond door in Glasgow om 20u45. Er is echter een heel ander feit dat de actualiteit in Schotland domineert.De Belgische nationale ploeg bereidt zich voor op de EK-kwalificatiematch in en tegen Schotland. Die wedstrijd gaat maandagavond door in Glasgow om 20u45. Er is echter een heel ander feit dat de actualiteit in Schotland domineert.

Schokkende gebeurtenis houdt Schotland in de ban - Voetbalnieuws | Voetbalkrant.com

Privacy settings

De absolute uitblinker bij de Rode Duivels maandagavond in Hampden Park bij de 0-4 tegen Schotland was ongetwijfeld Kevin De Bruyne. De middenvelder van Ma...De absolute uitblinker bij de Rode Duivels maandagavond in Hampden Park bij de 0-4 tegen Schotland was ongetwijfeld Kevin De Bruyne. De middenvelder van Ma...

REACTIES. “Ik de beste ter wereld? Gelukkig moet ik daar nie... - Het Belang van Limburg

Kevin de Bruyne heeft maandagavond de show gestolen tegen Schotland. De middenvelder van Manchester City loodste België hoogstpersoonlijk naar de zege met 1 goals en 3 assists. Het eindigde op een kolkend Hampden Park in 0-4. Daardoor is België nog altijd foutloos in groep E. Na een half uur spelen stond het al 0-3. Romelu Lukaku…

Grote 'Kevin de Bruyne-show' bij België tegen Schotland: fijne goal en 3 assists (video) | Sportnieuws

De Rode Duivels wonnen met 0-4 op het veld van Schotland. Kevin De Bruyne speelde alles kapot, maar bondscoach Roberto Martinez was ook over de andere Rode Duivels tevreden.De Rode Duivels wonnen met 0-4 op het veld van Schotland. Kevin De Bruyne speelde alles kapot, maar bondscoach Roberto Martinez was ook over de andere Rode Duivels tevreden.

Lang leek het alsof de Rode Duivels een gouden zaak zouden doen in de strijd om groepswinst in groep I van de kwalificaties voor EURO 2020. Rusland had in ...Lang leek het alsof de Rode Duivels een gouden zaak zouden doen in de strijd om groepswinst in groep I van de kwalificaties voor EURO 2020. Rusland had in ...

Rusland blijft op de valreep in het spoor van de Rode Duivel... - De Standaard

Kort na het vertrek van de Rode Duivels uit Hampden Park, even voor middernacht Belgische tijd, werd gisteren het stadion ontruimd. Uit luidsprekers klonk ...Kort na het vertrek van de Rode Duivels uit Hampden Park, even voor middernacht Belgische tijd, werd gisteren het stadion ontruimd. Uit luidsprekers klonk ...

Stadion Schotland ontruimd kort na vertrek Rode Duivels: “No... - Het Nieuwsblad

Het stadion waar België maandagavond in speelde tegen Schotland, het Hampden Park van Queens Park FC, werd ruim een uur na de wedstrijd voor een korte tijd ontruimd. De nationale ploeg van België was al vertrokken, maar de Schotse nationale ploeg was er nog wel. Uiteindelijk bleek het overigens gelukkig niets ernstigs en mocht iedereen snel weer naar binnen. Het stadion waar België maandagavond in speelde tegen Schotland, het Hampden Park van Queens Park FC, werd ruim een uur na de wedstrijd voor een korte tijd ontruimd. De nationale ploeg van België was al vertrokken, maar de Schotse nationale ploeg was er nog wel. Uiteindelijk bleek het overigens gelukkig niets ernstigs en mocht iedereen snel weer naar binnen. 

Stadion van Schotland - België maandagavond kort ontruimd - FCUpdate.nl

De Rode Duivels hebben de interlandbreak afgesloten met een overtuigende zege in en tegen Schotland. In Hampden Park nam een weergaloze Kevin De Bruyne zijn land bij de hand. Met drie assists en een doelpunt zorgde KDB eigenhandig voor een 0-4-overwinning.De Rode Duivels hebben de interlandbreak afgesloten met een overtuigende zege in en tegen Schotland. In Hampden Park nam een weergaloze Kevin De Bruyne zijn land bij de hand. Met drie assists en een doelpunt zorgde KDB eigenhandig voor een 0-4-overwinning.

Weergaloze De Bruyne dirigeert Rode Duivels naar ruime zege in Schotland | Nieuws365

De Rode Duivels wonnen met 0-4 in Schotland. De Britse pers is erg onder de indruk van de Belgen.De Rode Duivels wonnen met 0-4 in Schotland. De Britse pers is erg onder de indruk van de Belgen.