1. De duizelingwekkende cijfers van Ronaldo: "Hij is de beste ter wereld"  Sporza.be
  2. EK KWALIFICATIES. Cristiano maakt er vier in Litouwen, vooroorlogse score in Engeland-Kosovo  Het Laatste Nieuws
  3. EK KWALIFICATIES. Ronaldo scoort vier keer voor Portugal, Engeland zet vroege blunder recht in spektakelmatch  Het Nieuwsblad
  4. einde LIT15POR EK-voorronde Litouwen incasseert 4 mokerslagen van Cristiano Ronaldo  Sporza.be
  5. Straks ook definitief de internationale GOAT? Ronaldo breekt na vier goals nog wat records  Het Laatste Nieuws
  6. Hele verhaal bekijken via Google Nieuws

In Litouwen heeft Cristiano Ronaldo weer eens bewezen wat voor doelpuntenmachine hij is. De Portugese ster maakte in het EK-kwalificatieduels drie doelpunten en hielp zijn land daarmee op weg tegen het stugge Litouwen, dat uiteindelijk alsnog met flinke cijfers afdroop. In Litouwen heeft Cristiano Ronaldo weer eens bewezen wat voor doelpuntenmachine hij is. De Portugese ster maakte in het EK-kwalificatieduels drie doelpunten en hielp zijn land daarmee op weg tegen het stugge Litouwen, dat uiteindelijk alsnog met flinke cijfers afdroop. 

Ronaldo grote man in Litouwen, drie punten Servië - FCUpdate.nl

De Portugese bondscoach Fernando Santos vindt dat Cristiano Ronaldo dinsdag maar weer eens heeft laten zien dat hij van wereldklasse is. De vedette scoorde liefst vier keer in het EK-kwalificatieduel met Litouwen (1-5).De Portugese bondscoach Fernando Santos vindt dat Cristiano Ronaldo dinsdag maar weer eens heeft laten zien dat hij van wereldklasse is. De vedette scoorde liefst vier keer in het EK-kwalificatieduel met Litouwen (1-5).

Santos: 'Ronaldo heeft weer eens bewezen dat hij de beste ter wereld is' | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Privacy settings

Portugal heeft een belangrijke zege behaald in het kwalificatietoernooi voor het Europees kampioenschap voetbal van volgend jaar. Aanvoerder Cristiano Ronaldo leidde zijn land met vier treffers langs Litouwen: 1-5.Portugal heeft een belangrijke zege behaald in het kwalificatietoernooi voor het Europees kampioenschap voetbal van volgend jaar. Aanvoerder Cristiano Ronaldo leidde zijn land met vier treffers langs Litouwen: 1-5.

Engeland, Frankrijk en Portugal kregen vanavond alledrie haalbare tegenstanders voorgeschoteld in hun EK-kwalificatiecampagne. De drie toplanden wonnen ook...Engeland, Frankrijk en Portugal kregen vanavond alledrie haalbare tegenstanders voorgeschoteld in hun EK-kwalificatiecampagne. De drie toplanden wonnen ook...

EK KWALIFICATIES. Ronaldo scoort vier keer voor Portugal, En... - De Standaard

Privacy settings

Ronaldo met vier goals weer de grote man; Engeland komt dramastart te boven | Voetbalprimeur

Privacy settings

Dinsdagavond werd de laatste reeks EK-kwalificatiematchen van deze interlandbreak afgewerkt en die hebben het nodige spektakel opgeleverd. E...Dinsdagavond werd de laatste reeks EK-kwalificatiematchen van deze interlandbreak afgewerkt en die hebben het nodige spektakel opgeleverd. E...

Ronaldo pakt uit met vierklapper, Engeland en Kosovo serveren spektakelstuk

Get the latest soccer news, rumors, video highlights, scores, schedules, standings, photos, player information and more from Sporting News CanadaGet the latest soccer news, rumors, video highlights, scores, schedules, standings, photos, player information and more from Sporting News Canada

International Soccer News, Scores & Videos | Sporting News Canada

Portugal heeft in zijn EK-groep een deugddoende overwinning geboekt tegen Litouwen. Man van de match? Cristiano Ronaldo, uiteraard. De superster scoorde liefst 4 keer in de 1-5-zege.Portugal heeft in zijn EK-groep een deugddoende overwinning geboekt tegen Litouwen. Man van de match? Cristiano Ronaldo, uiteraard. De superster scoorde liefst 4 keer in de 1-5-zege.

Litouwen incasseert 4 mokerslagen van Cristiano Ronaldo | sporza

Portugal heeft een belangrijke zege behaald in het kwalificatietoernooi voor het Europees kampioenschap voetbal van volgend jaar. Aanvoerder Cristiano Ronaldo leidde zijn land met vier treffers langs Litouwen: 1-5.Portugal heeft een belangrijke zege behaald in het kwalificatietoernooi voor het Europees kampioenschap voetbal van volgend jaar. Aanvoerder Cristiano Ronaldo leidde zijn land met vier treffers langs Litouwen: 1-5.

Ronaldo leidt Portugal langs Litouwen | VTBL

Liefst acht doelpunten vallen er in het EK-kwalificatieduel in Southampton. Engeland wint uiteindelijk met 5-3. Cristiano Ronaldo scoort in Vilnius vier keer voor Portugal.

Doelpuntenregen bij Engeland-Kosovo, Ronaldo-show in Litouwen | NOS

Privacyinstellingen op VI.nl

Dinsdagavond nam Cristiano Ronaldo het met Portugal op tegen Litouwen. De wereldster had weer zo een avond waarop alles lukte en hij maakte liefst 4 doelpunten. Dinsdagavond nam Cristiano Ronaldo het met Portugal op tegen Litouwen. De wereldster had weer zo een avond waarop alles lukte en hij maakte liefst 4 doelpunten.

Cristiano Ronaldo maakte intussen 93 doelpunten voor Portugal - Voetbalnieuws | Voetbalkrant.com

Privacy settings