LIVE. Apple onthult de nieuwe iPhone 11 | Apple | iHLN  Het Laatste Nieuws

Om 19 uur bestijgt CEO Tim Cook het podium om de laatste nieuwigheden uit het Apple-gamma voor te stellen. Staat al zeker op het programma: drie ...

Hele verhaal bekijken via Google Nieuws

Privacy settings

Morgen staat tijdens de keynote de iPhone in de schijnwerpers. Maar er is meer! Dit zijn onze verwachtingen van het iPhone-event 2019.Morgen staat tijdens de keynote de iPhone in de schijnwerpers. Maar er is meer! Dit zijn onze verwachtingen van het iPhone-event 2019.

iPhone 11 Pro & 6 andere Apple-event verwachtingen - iCreate

De Apple Tag die je helpt om kwijtgeraakte spullen terug te vinden zou extra nauwkeurig worden. Op deze manier krijgt Apple dit voor elkaar.De Apple Tag die je helpt om kwijtgeraakte spullen terug te vinden zou extra nauwkeurig worden. Op deze manier krijgt Apple dit voor elkaar.

'Hoe Apple zijn Tag nauwkeuriger maakt dan de concurrentie'

Apple stelt dinsdag de nieuwe iPhone voor. Althans, dat wil de geruchtenmolen in het technologiewereldje. Volgens insiders zal het techbedrijf zelfs drie n...Apple stelt dinsdag de nieuwe iPhone voor. Althans, dat wil de geruchtenmolen in het technologiewereldje. Volgens insiders zal het techbedrijf zelfs drie n...

Apple stelt dinsdag nieuwe iPhone(s) voor: nieuwe gadgets en... - Het Nieuwsblad

“Yup, sounds like backside charging is out. https://t.co/8EGrRX1KBA”

Mark Gurman on Twitter: "Yup, sounds like backside charging is out.… "

“In sunny San Francisco for the @Apple #AppleEvent 😎”

Chris Froome on Twitter: "In sunny San Francisco for the @Apple #AppleEvent 😎… "

“My new @Apple #iPhone wishlist 💙🤞 https://t.co/KoRKDwECo6”

Tom on Twitter: "My new @Apple #iPhone wishlist 💙🤞… "

“We’re all watching the #AppleEvent together, so why not have some fun while we watch?! If @apple introduces a product you want to get your hands on, tweet me WHAT it is and WHY. Use #iLoveTMobile in your tweet and maybe I’ll pick you for a reward!! 🎉 https://t.co/46p2KIVqNe”

John Legere on Twitter: "We’re all watching the #AppleEvent together, so why not have some fun while we watch?! If @apple introduces a product you want to get your hands on, tweet me WHAT it is and WHY. Use #iLoveTMobile in your tweet and maybe I’ll pick you for a reward!! 🎉 https://t.co/46p2KIVqNe"

Waarom Apple-gebruikers zo ‘trouw’ zijn - wel.nl Vanavond, om 19 uur Nederlandse tijd, stelt Apple zijn nieuwe iPhone voor. Ooit waren dat evenementen waar naar werd uitgekeken, omdat er steeds nieuwe...

Waarom Apple-gebruikers zo ‘trouw’ zijn – Wel.nl

Volgens Macrumors krijgen de nieuwe iPhones, die vermoedelijk vanavond aangekondigd worden, een nieuwe coprocessor. De A13-soc zou over een verbeterde variant beschikken die meer sensoren en data gebruikt om zo beter de locatie in te schatten. In de...Volgens Macrumors krijgen de nieuwe iPhones, die vermoedelijk vanavond aangekondigd worden, een nieuwe coprocessor. De A13-soc zou over een verbeterde vari...

'2019 iPhones krijgen verbeterde coprocessor voor ARKit en Apple Tags' - Hardware Info

Het Apple Event op 10 september heet 'By Innovation Only' en de iPhone 11 zal centraal staan. We blikken vooruit met Apple-deskundige Raymon Mens.Het Apple Event op 10 september heet 'By Innovation Only' en de iPhone 11 zal centraal staan. We blikken vooruit met Apple-deskundige Raymon Mens.

Apple Event 2019: iPhone 11 en meer verwachte aankondigingen

In deze Praat mee van het iPhone-event bespreek je alle onthullingen die Apple doet. Wat vind jij van de nieuwe toestellen? Laat je horen!Het is weer zover: het volgende Apple-event staat in de startblokken? Om 19:00 …

Praat mee: wat vind jij van de aankondigingen van het iPhone-event?

Afgaand op de cijfers van toeleveranciers zou Apple meer nieuwe iPhones hebben besteld vergeleken met de iPhones van vorig jaar. Dat stelt de financiële dienstverlener Wedbush.Afgaand op de cijfers van toeleveranciers zou Apple meer nieuwe iPhones hebben besteld vergeleken met de iPhones van vorig jaar. Dat stelt de financiële dienstverlener Wedbush.

'Apple verwacht dat iPhone 11 beter verkoopt dan voorgangers' | Bright

Privacy settings

Een van de grootste veranderingen is naar verluidt een camerasysteem met drie lenzen en sensoren. Ook zijn de nieuwe iPhones in andere kleuren verkrijgbaar.Een van de grootste veranderingen is naar verluidt een camerasysteem met drie lenzen en sensoren. Ook zijn de nieuwe iPhones in andere kleuren verkrijgbaar.

Dit weten we al over de nieuwe iPhones die Apple dinsdag presenteert

De nieuwe iPhones zouden toch niet de mogelijkheid krijgen om AirPods en de Apple Watch te laden met draadloos laden in twee richtingen.De nieuwe iPhones zouden toch niet de mogelijkheid krijgen om AirPods en de Apple Watch te laden met draadloos laden in twee richtingen.

'Toch geen AirPods draadloos laden met nieuwe iPhones' | RTL Nieuws

Een kudtkoekiewall. Omdat dat moet, van de kudtkoekiewet.

Privacy settings