Vercauteren heeft raad voor Martinez: “Je moet De Bruyne niet als jojo gebruiken”  VoetbalPrimeur.be

Kevin De Bruyne maakte veel indruk in de interland tegen Schotland. De middenvelder stond hoog op het middenveld bij de Rode Duivels. Frank Vercauteren ...

Hele verhaal bekijken via Google Nieuws

Vercauteren heeft raad voor Martinez: “Je moet De Bruyne niet als jojo gebruiken” | Voetbalprimeur

De Rode Duivels nemen het vanavond, in Hampden Park, op tegen Schotland. Na de moeizame overwinning tegen San Marino heeft onze nationale ploeg iets te recht te zetten en dat beseft Roberto Martinez maar al te goed.De Rode Duivels nemen het vanavond, in Hampden Park, op tegen Schotland. Na de moeizame overwinning tegen San Marino heeft onze nationale ploeg iets te recht te zetten en dat beseft Roberto Martinez maar al te goed.

'Martinez gooit elftal om én kiest voor één verrassing tegen Schotland' | Nieuws365

Nadat vrijdag met San Marino het absolute kneusje van het internationaal voetbal werd opgerold – al bleef de 0-4 zege toch ietwat o...Nadat vrijdag met San Marino het absolute kneusje van het internationaal voetbal werd opgerold – al bleef de 0-4 zege toch ietwat o...

Privacy settings

Roberto Martinez trad op 3 augustus 2016 in dienst als bondscoach van de Rode Duivels. De 46-jarige Spanjaard koos voluit voor Romelu Lukaku als eerste spits. Naar eigen zeggen zag hij de spits nooit eerder in zijn carrière zoals die nu is. “Romelu is ontzettend gelukkig en zó geconcentreerd. Dat heb ik nog nooit eerder gezien bij hem”, aldus Martinez tegenover de Franstalige krant La Dernière Heure.”Het wisselen van club heeft Rom duidelijk deugd gedaan. Bij Internazionale staat hij misschien wel voor de grootste uitdaging uit zijn carrière. Hij is hongerig en streeft naar succes.” De 26-jarige aanvaller nam een goede start bij de Nerazzuri met twee goals in twee competitiematchen. Lukaku tekende een vijfjarig contract.

Martinez blij met 'nieuwe Lukaku' - Voetbalbelgie.be

“Belgium named Origi, Batshuayi, Januzaj, Carrasco, Tielemans and De Bruyne in their starting XI vs San Marino. After 36 minutes it's 0-0. 😮😮”

Fuad Alakbarov ⁠⁠ on Twitter: "Belgium named Origi, Batshuayi, Januzaj, Carrasco, Tielemans and De Bruyne in their starting XI vs San Marino. After 36 minutes it's 0-0. 😮😮"

De Rode Duivels wonnen met 0-4 op het veld van Schotland. Kevin De Bruyne speelde alles kapot, maar bondscoach Roberto Martinez was ook over de andere Rode Duivels tevreden.De Rode Duivels wonnen met 0-4 op het veld van Schotland. Kevin De Bruyne speelde alles kapot, maar bondscoach Roberto Martinez was ook over de andere Rode Duivels tevreden.

Roberto Martinez speelt met de Rode Duivels vanavond tegen Schotland. Het haalde tot dusver slechts zes punten uit vijf wedstrijden. Toch is de bondscoach zoals steeds op zijn hoede: "Het zal een heel zware wedstrijd worden."Roberto Martinez speelt met de Rode Duivels vanavond tegen Schotland. Het haalde tot dusver slechts zes punten uit vijf wedstrijden. Toch is de bondscoach zoals steeds op zijn hoede: "Het zal een heel zware wedstrijd worden."

Roberto Martinez op zijn hoede voor 'gewond dier' Schotland - Voetbalnieuws | Voetbalkrant.com

De Rode Duivels trekken op de zesde speeldag van de EK-kwalificaties naar Schotland. Roberto Martinez brengt Leander Dendoncker en Nacer Chadli aan de aftr...De Rode Duivels trekken op de zesde speeldag van de EK-kwalificaties naar Schotland. Roberto Martinez brengt Leander Dendoncker en Nacer Chadli aan de aftr...

HERBELEEF. Een sterke De Bruyne leidt de Belgen met 0-4 voor... - Het Belang van Limburg

De Rode Duivels rekenden makkelijk af met Schotland en pronken met 18 op 18 bovenaan groep I. Courtois droomt al van een perfecte campagne, man van de match Kevin De Bruyne bleef nuchter na zijn wereldprestatie. "Ik denk dat ik al veel goeie matchen gespeeld heb voor België." De Rode Duivels rekenden makkelijk af met Schotland en pronken met 18 op 18 bovenaan groep I. Courtois droomt al van een perfecte campagne, man van de match Kevin De Bruyne bleef nuchter na zijn wereldprestatie. "Ik denk dat ik al veel goeie matchen gespeeld heb voor België."

Lukaku: "Mijn 50e goal in Brussel? Als ik mag spelen" | sporza

Roberto Martinez brengt maandagavond (20u45 Belgische tijd) op bezoek bij Schotland Leander Dendoncker en Nacer Chadli aan de aftrap. Thomas Vermaelen komt...Roberto Martinez brengt maandagavond (20u45 Belgische tijd) op bezoek bij Schotland Leander Dendoncker en Nacer Chadli aan de aftrap. Thomas Vermaelen komt...

Rode Duivels beginnen met Dendoncker en Chadli in Schotland - Het Nieuwsblad